avatar

Kiadó maglódi raktár

  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 560 m2

Referens

Horváth Éva XIX. kerület

Leírás

Budapest szomszédságában Maglódon, a 31- számú főúton, hosszú távú bérlésre kiadó remek infrastrukturális adottsággal bíró 4 szintes, téglaépület alagsori 560nm-es egyterű helyisége.
A 11 éve épült, újszerű állapotú rendszeresen karbantartott épület impozáns megjelenésű, környezetéből kiemelkedik és üde színfoltja a környéknek, mely az M0-ás lejárattól 1,5km-re, 3-as csomópontban, a repülőtértől 10 percre található.
A hatalmas egyterű pince közel 3 méteres belmagasságú, oszlopos belső megoldású, melybe két oldalról, széles ajtókon van bejárati lehetőség.
Az épület hosszanti oldalának képzeletbeli felénél, szükség esetén egy kisebb teherlift (1 raklapnyi áru fér el) lehetősége adott, amely átalakítással működőképessé tehető, így akár kamionba bepakolás is megoldható.
A bejárattal szembeni leghátsó részen van két kisebb helyiség, amely lehet iroda, vagy raktár, valamint innen lépcső vezet a zuhanyozó+mosdó+wc helyiségbe.
A kiadó rész összes rezsije fogyasztás szerint fizetendő.
A helyiségnek a téli gázfogyasztása a kialakításnak köszönhetően igen kedvező, mely a téli hónapokban sem érte el a 40.000Ft-ot.
Az épület mellett kb. 20 autó parkolására van lehetőség.
A terület kiválóan alkalmas ipari, vagy kereskedelmi jellegű vállalkozás végzésére, esetleg alkalmas lehet kulturális célú rendezvényekre is.
Nyitható fitnesz-, vagy kondigépeket árusító terem, de akár bútor, vagy éppen mezőgazdasági bolt, de a lehetőségek tárháza számtalan.

Bérleti díj: 450.000 Ft + ÁFA

Szerződéskötéskor kéthavi kaució és egy havi bérleti díj fizetendő.

Irodánkban díjmentes hitelügyintézést és bank-semleges hiteltanácsadást biztosítunk minden ügyfelünk részére!

Szerződéskötését kedvező feltételekkel tudjuk megoldani, ha meglévő ingatlanát is szeretné értékesíteni, mi ebben is segítünk.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
hõszigetelt
lift
kocsibeálló
saját parkoló
jó közlekedésû
pince