avatar

Kiadó XVIII. kerületi iroda,irodaház

Szent László utca
  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 207 m2

Referens

Bélbász-Bányai Ágnes Nyíregyháza

Leírás

Az Alfa Airport Center Ingatlankomplexum a XVIII. kerületben, a Szent László úton, a Liszt Ferenc repülőtérre vezető út és az Üllői út közelében található, közel a városhoz. Az épületegyüttes mellett ingyenes felszíni parkoló található. A közel 10 hektáros terület ideális gépjárműkölcsönzéssel vagy kereskedelemmel, illetve csomagszállítással, szállítmányozással foglalkozó, nagy gépjármű flottával rendelkező cégek számára.
Megközelíthető a 184-es autóbusszal, az 50-es villamossal, valamint vonattal (a Szemere-telepi megállóhelynél).

Jellemző adatok:
- Épületek száma: 1db,
- Az ingatlan hagyományos vízfűtéses gázkazánokkal fűtött.
- Kiadható terület: 207m2.
- Minimálisan kiadható terület:13m2.

Nyújtott szolgáltatások:
- Tehergépkocsi behajtására és parkolásra alkalmas terület biztosítása.
- Kerítéssel körülvett, védett terület.
- 24 órás portaszolgálat.

Bérleti díjak:
- Iroda fűtött: 1€/m2/hó+ÁFA-tól.
- Raktár fűtött: 2€/m2/hó+ÁFA-tól.
- Raktár fűtetlen: 1€/m2/hó+ÁFA-tól.
A bérleti díj összege függ a bérlemény műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Üzemeltetési díjelőleg:
- Iroda: 200Ft/m2/hó+ÁFA-tól.
- Raktár: 200Ft/m2/hó+ÁFA-tól.
Az üzemeltetési költség tartalmaz minden, az épület fenntartásával és minőségi üzemeltetésével kapcsolatos költséget. Nem tartalmazza viszont a telefon és internet használat költségét, valamint a bérleményen belüli takarítást.
Az üzemeltetési díjelőleg egy előre becsült díjátalány, mellyel Bérbeadó 60 napos csúsztatással (megvárva a közüzemi számlák beérkezését) havi szinten elszámol. Az üzemeltetési költség havonta előre fizetendő, az átadás időpontjától számítva.

Bérleti időtartam: megegyezés szerint, általában határozatlan idő 60 napos felmondással, a hó végével.

Fizetés: A bérleti díj EURO-ban kerül meghatározásra és havonta Forintban előre fizetendő, a Magyar Nemzeti Bank hivatalos átváltási árfolyama szerint.

Indexálás: A bérleti díjak (iroda-, raktár bérleti díj) minden év január 1-én, az Európai Unió Központi Hivatala által közzétett éves fogyasztói árindex alapján évente indexálásra kerülnek, legkorábban a beköltözés tárgyévét követő évben.

Biztosíték: Háromhavi bruttó bérleti díjnak (bérleti díjak + üzemeltetési díjelőleg + ÁFA) megfelelő összeg készpénzletét vagy bankgarancia formájában.

Részletesebb információkért, adatokért kérem lépjen kapcsolatba a Hirdetővel!

Tulajdonságok