avatar

Kiadó XVIII. kerületi Áruház

  • 6 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 312 m2

Referens

Horváth Éva XIX. kerület

Leírás

Budapest XVIII kerületében, az Alacskai lakótelepen KIADÓ 312 nm-es üzlet helyiség, melyből az eladótér 240 nm, a többi rész raktárakból, irodából, öltözőből, mellékhelyiségekből tevődik össze.

A fölötte lévő padlás hasznos területe 150 nm, itt vannak elhelyezve a klíma berendezések, illetve raktározás céljára is kiváló.

Négy bejárattal rendelkezik: az első a főútvonalról közelíthető meg, a személyzeti bejárat oldalt van ,kettő pedig hátul a parkoló felől, mely több gépjármű számára is elegendő mivel az üzlet 2800 nm-s telken fekszik.

Mivel közértként működött, amint azt a meglévő berendezés is tükrözi, valamint a bérleti díj is tartalmazza, így adott a lehetőség egy ABC üzemeltetésére, ehhez már csak egy rátermett, vállalkozó szellemű bérlő szükséges.

Természetesen más kereskedelmi célra is kiváló, az ingatlan üresen is kivehető, ezáltal módosul a bérleti díj összege is, ez további megbeszélés tárgyát képezi bérlési időtartam függvényében.

Az áruház riasztóval felszerelt, fűtését és a meleg vizet gázkazán szolgáltatja.

Kiváló adottságait tekintve remek befektetés azok számára akik nem félnek a kihívásoktól és élni tudnak egy ilyen lehetőséggel.

Bérleti díj: 550 000 Ft/hó + ÁFA + rezsi, két havi kaucióval.

A hét minden napján várom a tisztelt érdeklődők jelentkezését.

Tulajdonságok