avatar

Kiadó XI. kerületi iroda,irodaház

Repülőtéri út
  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 1000 m2

Referens

Bélbász-Bányai Ágnes Nyíregyháza

Leírás

Az Alfa Kőérberki Office és Raktár Ingatlankomplexum az M1-es és az M7-es autópályák, valamint a Budaörsi repülőtér szomszédágában találhatók, közel a városhoz, kellemes, zöldövezeti környezetben, gyönyörű panorámával. Az épületegyüttes mellett ingyenes felszíni parkoló található.
Megközelíthető a 87-es, a 87A és a 187-es autóbuszokkal, illetve távolsági autóbuszjáratokkal.

Jellemző adatok:
- Épületek száma: 10db, (az ötemeletes irodaházból folyosón keresztül lehet átmenni a háromemeletes irodaházba, amely a hangár épülethez kapcsolódik. Ezen kívül hét kisebb, különálló épület tartozik az ingatlanhoz.).
- Épült: az irodaépület, a hangár és a kis házak 1960-1996 között.
- Az ingatlan hagyományos vízfűtéses gázkazánokkal fűtött.
- Az ingatlan kívül alumínium trapézlemez sárga-drótüveg díszítéssel van burkolva, alumínium keretes ablakokkal ellátva.
- Almérők nincsenek, de felszerelhetők. Almérő esetén a fogyasztott (mért) energia kikerül az üzemeltetési díjból és egyedileg kerül továbbszámlázásra.
- Kiadható irodaterület: 18-400m2.
- Kiadható raktárterület: 20-1000m2.
- Liftek száma: 3db (2 személy+1 teherlift).

Nyújtott szolgáltatások:
- 24 órás portaszolgálat.
- Részben légkondicionált irodák.
- Büfé melegkonyhával.

Bérleti díjak:
- Iroda: 3 €/m2/hó+ÁFA-tól.
- Raktár: 2,50 €/m2/hó+ÁFA-tól.
- Parkolási díj: 53,00 €/m2/hó+ÁFA-tól.
A bérleti díj összege függ a bérlemény műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Üzemeltetési díjelőleg:
- Iroda: 695 Ft/m2/hó+ÁFA-tól.
- Raktár: 660 Ft/m2/hó+ÁFA-tól.
Az üzemeltetési költség tartalmaz minden, az épület fenntartásával és minőségi üzemeltetésével kapcsolatos költséget. Nem tartalmazza viszont a telefon és internet használat költségét, valamint a bérleményen belüli takarítást.
Az üzemeltetési díjelőleg egy előre becsült díjátalány, mellyel Bérbeadó 60 napos csúsztatással (megvárva a közüzemi számlák beérkezését) havi szinten elszámol. Az üzemeltetési költség havonta előre fizetendő, az átadás időpontjától számítva.

Bérleti időtartam: megegyezés szerint, általában határozatlan idő 60 napos felmondással, a hó végével.

Fizetés: A bérleti díj EURO-ban kerül meghatározásra és havonta Forintban előre fizetendő, a Magyar Nemzeti Bank hivatalos átváltási árfolyama szerint.

Indexálás: A bérleti díjak (iroda-, parkoló-, raktár bérleti díj) minden év január 1-én, az Európai Unió Központi Hivatala által közzétett éves fogyasztói árindex alapján évente indexálásra kerülnek, legkorábban a beköltözés tárgyévét követő évben.

Biztosíték: Háromhavi bruttó bérleti díjnak (bérleti díjak + üzemeltetési díjelőleg + ÁFA) megfelelő összeg készpénzletét vagy bankgarancia formájában.

Részletesebb információkért, adatokért kérem lépjen kapcsolatba a Hirdetővel!

Tulajdonságok