avatar

Kiadó VIII. kerületi új építésű téglalakás

Népszínház
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 53 m2

Referens

Leírás

Kiadó egy 53m2 alapterületű lakás a Népszínház utcában lifttel ellátott társasházban. A lakás nemrég újabb felújításon esett át, többek között frissen festettek a falak, új konyhabútor és fürdőszobaszekrény került be, valamint leendő lakója kényelme érdekében mosogatógéppel bővült. A lakás elrendezése nagyon optimális: a folyosó felől két külön bejárattal is rendelkezik, és 2 nem egymásból nyíló (18,7 és 18,3 négyzetméteres) lakószobával is rendelkezik, így a szobák önállóan is használhatók. Külön helyiségben található a mosogatóval, gázsütővel, hűtővel és mosogatógéppel ellátott konyha-étkező, illetve a fürdőszoba, ahol fürdőkád található. Az előszoba és lakószobák parkettázottak, a többi helyiségben járólap található. A lakás távfelügyeletre bekötött riasztóval és biztonsági ráccsal védett, a társasházba csak proximity érzékelő érintésével lehet csak bejutni. A lakás meleg vízéről és fűtéséről saját cirkókazán gondoskodik. Kábel TV & internet van.

A környékről
A Blaha Lujza térről és a II. János Pál térről is 400 méterre fekvő társasházban. A környék infrastruktúrája kiváló: pár perc a 2-es és a 4-es metró, és éjszaka is működik a 4/6-os villamos a közelben, de itt van a 28-as, a 37-es és 62-es villamos, megáll a 7-es, a 7E, az 5-ös, a 8-as, a 107-es, 110-es, 112-es, 133-as, 178-as, 233-as, 239-es busz, valamint több éjszakai busz is. A közelben számos élelmiszerbolt, zöldséges, kávézók, fodrászat, patika, egy kórház, színház, és több egyetem, valamint a Rákóczi téri Vásárcsarnok is.

A lakás ideális lehet 1- 4 fő számára. A bérlővel szembeni elvárás, hogy a lakás épségére ügyeljen, valamint a fizetési kötelezettségének időre tegyen eleget.

2 havi kaucióval költözhető azonnal!
Kisállat nem akadály!

Tulajdonságok