avatar

Kiadó IX. kerületi iroda,irodaház

Ráday utca
  • 15 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 985 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.

Leírás

Az Ráday irodaház a IX. kerületi Ráday utcában, a Bakáts tér mellett, az utca autóval könnyen megközelíthető szakaszán található.
Az irodaház 6 emeletes, utolsó szintjét a tetőtérben alakították ki, bérelhető összalapterülete 4280 m2. Az épület alatt kétszintes mélygarázs épült, melyet a bérlők és az ügyfelek egyaránt igénybe vehetnek. Az elhelyezhető gépkocsik száma 120 db.
Az épület "Z" alaprajzának köszönhetően, három oldalról természetes megvilágítással bír. Az utca front a Ráday utca felé néz, míg két másik oldalról nagy kertek határolják.
A II.-III.-IV.-V. emeleten azonos alaprajzi elrendezéssel bérirodák, és azok kiszolgáló-, valamint szociális helyiségei kerültek kialakításra. Az irodák változatos méretűek, így sokrétű igények kielégítésére alkalmasak. Többségük 17-25 m2 alapterületű, de található 16 ill. 51 és 100 m2 nagyságú is. Világos, kiépített és igény szerint kiépíthető belső terek. Egyterű vagy cellás kiépítés is lehetséges.
A VI. emeleten tetőtéri, változatosan kialakított bérirodák találhatóak, valamint egyéb gépészeti és üzemeltetési terek foglalnak helyet.
Az épület központi léghűtőrendszerrel van ellátva, az irodákban egyedileg szabályozható fan-coil készülékek találhatók.
Az irodák és tárgyalóhelyiségek padlóburkolata szőnyegpadló vagy laminált parketta; a kiszolgáló (szintenkénti teakonyhák, vizesblokkok) és közös használatú helyiségek (folyosók, lépcsőházak) padlóburkolata kerámialap.
Szolgáltatás
-Kártyás beléptető rendszer
-24 órás portaszolgálat
-Gondoki szolgálat
-2 szintes teremgarázs
-Vendégparkolás (óradíjas)
-Biztonsági kamerarendszer az épületben
-Központi hűtés-fűtés
-Tárgyaló használati lehetőség
-Kerékpártároló
-3 személylift
-Közös használatú teakonyhák
-Közös használatú férfi és női mellékhelyiségek

A bérleti díj 2800 Ft + ÁFA /m2/hó
Rezsi 1150 Ft + ÁFA /m2/hó

Tulajdonságok

lift
garázs
jó beosztású
csendes
világos
bútorozatlan
klíma