avatar

Kiadó III. kerületi iroda,irodaház

Tímár
  • 3 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 345 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.

Leírás

KIADÓ IRODÁK ÓBUDA SZÍVÉBEN!
A Bécsi út és az Amfiteátrum közelében forgalmas környéken, de mégis csendes, zöld mellékutcában, kiváló infrastruktúrával rendelkező helyen kiadó 345 nm alapterületű iroda „A“ kategóriájú irodaházban, ahol az ablakok utcára, ill. zöld udvarra néznek. Gépkocsival két irányból is lehetséges a behajtás a mélygarázsban található parkolóhelyekre.
Az irodaházban 24 órás portaszolgálat működik, központi fűtés / hűtés (fan coil rendszer felhasználásával) biztosítja bármilyen külső hőmérséklet mellett a kellemes belső hőszabályozást, friss levegő befúvatás lehetőségével és nyitható ablakokkal felszerelt. Recepció segít a tájékozódásban, az emeletek és a pinceszint között 2 lift működik. Rugalmas alaprajzi elrendezés alapján igény szerinti, különböző méretű iroda-helyiségek alakíthatók ki esetlegesen saját, vagy közös teraszokkal. A pinceszinten raktár bérelhető.
A bérleti díj: ntto. 8,5 euro/nm/hó, azaz összesen 2.932,5 euro, az üzemeltetési rezsi költség pedig 4 euro/nm/hó, ami után szintén fizetendő ÁFA.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó közlekedésû
pince
csendes
világos
panoráma
terasz
klíma