avatar

Kiadó III. kerületi iroda,irodaház

Szőlőkert
  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 303 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.

Leírás

IRODAHÁZBAN IRODÁK ÉS RAKTÁRAK KIADÓK
Forgalmas környéken, de csendes, zöld környezetben a Bécsi út és a Szentendrei út között, közel az M0-hoz, gépkocsival több irányból és célforgalomban teherautóval (24 t) is megközelíthető új építésű épületben tágas, világos, minőségi kiépítésű irodák bérelhetők. A helyiségek körben ablakosak, panorámás a kilátás és az 5. emeleten tetőterasz van. Ugyanitt 8 m belmagasságú, jól kiépített raktár min. 500 nm alapterülettől esetlegesen raktárirodákkal együtt (amelyek klimatizáltak) szintén igénybe vehető. Recepció, 24/7 portaszolgálat, két személyfelvonó, központi fűtés / hűtés (fan-coil), nyitható ablakok állnak még a bérlők rendelkezésére. Konyha és vizesblokk található szintenként.
A bérleti díj: iroda esetén 10 euro/nm/hó + ÁFA, raktáriroda esetén 9 euro/nm/hó + ÁFA, raktár esetén 4,5-5 euro/nm/hó + ÁFA, parkoláshoz 30 euro/nm/hó. A bérleti díjon felül üzemeltetési és rezsi költség címen 2,2 ill. 1,2 euro + ÁFA, valamint villany és fűtés díja fizetendő még iroda és egyéb funkciójú helyiségek használata után.
Bérelhető: az V. Emeleten 303 + 26 nm teraszos iroda, összesen 504 nm raktár, raktárioda és raktárépület, a felszíni parkolóban 28 gépkocsi számára van hely.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
lift
saját parkoló
jó közlekedésû
csendes
világos
panoráma
bútorozott
klíma