avatar

Kiadó II. kerületi Üzlet

Pasaréti út
  • 2 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 128 m2

Referens

Leírás

Kiadó felújított üzlethelység Pasaréten egy jó közlekedésű kereszteződésnél!

A jelenleg antikbútorokkal foglalkozó üzlet kiadásra került.
Két opció van a bérlésre ebben az "L" alak építésű üzletházban, vagy 60 négyzetméter, vagy az egész 128 négyzetméteres üzlet bérelhető.
Ha csak a 60 négyzetméteres részre tartanak igényt, az le lesz választva az üzlet többi részétől, ami kávézóvá lesz alakítva. Ebben az esetben a bérlés ára is csökkenhet megbeszélés alapján.

Az épület egy kereszteződés sarkán található, így a nagyon jó megközelíthetősége lehetőséget ad bármilyen vendéglátói üzlet jövedelmeztető működtetéséhez, vagy bármilyen bolthoz, aminek pozitívum, ha felhívja magára a figyelmet, ugyanis az épület ennél jobb helyen nem is lehetne ilyen cél teljesítéséhez.

Az ajtó az üzlet sarkán található. Jobbra fordulva egy tágas és a két nagy törésálló ablaknak köszönhetően jól megvilágított, fényes helység található, ami már ránézésre is egy kávézóra emlékeztet.
Balra az előzőnél kisebb rész található az utca árnyékosabb részén, ebből nyílik egy szoba, ami lehetőséget ad a dolgozók pihenésére, vagy étkezésére szünetekben.
A belső felújítások két éve történtek, ahol minden áramvezetéket kicseréltek, újravezették a gáz és vízcsöveket, később klímarendszert is szereltek az épületbe.
A jelenlegi újítások egy külső modernizálásra törekszenek, így befejezve a teljes felújítását az épületnek.

Ha felkeltettem érdeklődését, vagy kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bátran a megadott számon!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
alacsony közös ktg.
jó beosztású
világos
panoráma
parkettás
internet
riasztó
telefon
klíma