Kiadó II. kerületi társasházilakás

700.000 Ft
1.809 €
  • 3+1 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 95 m2

Ingatlan Referens

Boglár Andrea III. kerület Központi Iroda

Kiadó II. kerületi társasházilakás, 3 szoba, 1 félszoba, 95 m2

Ingatlan leírása

Luxus lakás kiadó, Budapest 2. kerületében, Rózsadomb - Pálvölgy

Felújított, duplakomfortos medencés lakást kínálunk Rózsadomb és Pálvölgy határán, Buda tetején. Zöldövezeti exkluzív környezetben, mégis a központhoz közel helyezkedik el, mely többek között családi otthonnak és művészeti galériának is tökéletesen megfelel. Természetes fény járja át a helyiségeket, a hatalmas ablakoknak és a déli tájolásnak köszönhetően, amit a panoráma tesz teljessé. A hatalmas fák között pedig rendezett kert öleli körül a medencét és a grillezőt.

A 95 m2-es nettó életteret egy 10 m2-es erkély bővíti. Tágas, világos szobákra tagolódik, 280 cm-es belmagassággal: a nappali 48 m2!, emellett 2 hálószoba, 2 komplett fürdőszoba (kád és zuhanyfülke) és egy gardróbszoba található az 5 lakásos, 3 szintű társasházban, a 2. emeleten. Az amerikai konyha tovább növeli a teret, mely a kilátással idilli környezetet kölcsönöz az étkezéshez és a feltöltődéshez. Mindezt üvegajtók határolják el az erkélytől, melyek a "láthatatlan" falat képezik a kerti panoráma és a beltér között.

A 2023 júliusában felújított, vadonatúj bútorozással és gépesítéssel rendelkező ingatlan bőven kínál rakodó teret a beépített szekrényeknek köszönhetően. A kényelemről emellett légkondicionáló, távvezérlésű redőnyök, duplaajtós hűtőszekrény, padlófűtés és modern Beretta gázkazán gondoskodik.


Teremgarázs és két férőhelyes kerti kocsibeálló is tartozik az ingatlanhoz.

Az ingatlan bérleti díja 1900 euró / 700 ezer Ft / hó. A tulajdonos számlaképes. A közös költség 100 euró, mely a társasház színvonalát tekintve igen kedvező.

Augusztus 1-től költözhető!

Bármi kérdése van, keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
alacsony közös ktg.
kocsibeálló
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
étkezõ
erkély
redõny
kábeltévé
klíma