Eladó törökbálinti családiház

550.000.000 Ft
1.421.189 €
  • 9 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 440 m2

Ingatlan Referens

Malmos Gábor I. kerület Központi Iroda

Eladó törökbálinti családiház, 9 szoba, 440 m2

Ingatlan leírása

ELADÓ egy 9.600 m2-es, csaknem 1Ha-os, 2.700 nö-les telek, 440 nm-es CSALÁDI HÁZZAL, Budapest közvetlen agglomerációjában, TÖRÖKBÁLINTON!

A most épülő Tópark Lakópark szomszédságában, a budai oldalon kiváló közlekedésnél helyezkedik el a Törökbálinti bevásárlóközpontok közvetlen szomszédságában. 5 perc szgk-val az M7, M1, M0 autópályák, Törökbálint városközpontja, Buadörs, Biatorbágy, stb.

A birtok alsó telekhatárától kb. 100 m-re fut a vasút felújított nyomvonala, melynek zaja egyes szerelvények esetében felhallatszik a telekre is.

A telek környezete 1-2Ha-os farmertanyás, nagytelkes birtok, jellemzően prémium minőségű luxusingatlanokkal.
Beépíthetőség: 3% terepszint felett, de a művelés alól kivont terület lakóház részére 400 nm földszint, + 400 nm emelet. A telken valamilyen állattartás kötelező.


A telek domboldalon fekszik, panorámás a Budaörsi hegyekre, a Törökbálinti tóra és környezetére.

Közművek:

- Ásott kút+mélykúti szivattyú+vízszűrő+tartály és hidrofor+házi víztisztító berendezés a vízellátáshoz. Vezetékes víz, a telek alsó szélénél.

- 220/380V háromfázisú ipari áram földkábelen (újonnan kiépítve).

- Házi szennyvíztisztító berendezés gyökérzónás szivárgóval.

- Telefon, ISDN, internet.

A tartályos gáz lehetőség kiépítve, de jelenleg nem használt, leszerelt állapotban. Vezetékes gáz, a telek alsó szélétől kb. 150 m-re.

A birtok körben kerített, automata kapuval, telken belüli vízhálózattal rendelkezik.

Nagyrészt parkosított felülete rengeteg díszfával. A telek felülete gyepesített, gondozott.

A kertben belső díszburkolt (viacolor), ill. murvás utak épültek ki, a ház mellett kerti szaletli és bográcsozóhely áll.

A telken 2 épület van:

- Főépület a telek alsó harmadában, kb. 10 éves PTH38 téglából épült pince+földszint kialakítású.

- Gazdasági épület (2 lakás) kb. 15 éve PTH30 téglából épült pince+földszint kialakítású, beépítésre előkészített tetőtérrel.

Fő épület:
A lakóház kb. 10 éve épült pince+földszint kialakítású, PTH38 téglából, modern és igényes építőanyagok felhasználásával.

A szuterén:

A szuterén kb. 170m2 hasznos alapterületű, részben műgyantával, részben kerámia lappal burkolt, ill. simított beton aljzatú. Itt található egy 4-6 autós garázs (extra méretű, motoros garázskapuval), két hobbyhelység. fatároló, kazánház.

A kazánházban van kiépítve az épület gépészete, mely 1 éve lett kialakítva. A fűtés VIGAS modern és rendkívül hatékony digitális vezérlésű faelgázosító kazánnal történik. A melegvizet vákumcsöves napkollektorrendszer állítja elő, mely egy indirekt HMV tartályt fűt fel.

Földszint:

A nettó mintegy 130m2-es földszinten (mely a lejtő felől emelet) nagyméretű nappali-étkező-konyha, 3 hálószoba és 2 fürdő-wc található. Fűtés padló és radiátoros fűtés. A lakás klimatizált, riasztó, telefon, műhold, internet kiépült.

A konyha beépített bútorokkal, gépekkel felszerelt.

A lakáshoz a zárt hátsó nagy kert felé hatalmas, kb. 30m2-es kerámia lappal burkolt terasz csatlakozik közvetlen kertkapcsolattal.

Melléképület (kis ház):
Az épület a telek felső 2/3-nál áll, domboldalon, gyönyörű panorámával. Az épület kb. 15 éve PTH30-as téglából épült, szuterén (zsalukő)+földszint kialakítású. Az alsó szinten kb. 70m2 hasznos alapterületen egy gondnoki lakás van kialakítva vegyes kályha fűtéssel, 3 szobával, fürdővel. A földszint (lejtő felől emelet) egy új kétszoba-étkező, fürdőszobás nettó 70m2-es igényes lakás, melynek fűtése nagyméretű légfűtéses kandallóval történik., klimatizált, Tv, internet kiépült. A lakás melegvíz ellátását új vákumcsöves napkollektorrenszer végzi.

A tető héjalása, a tetőtérbeépítésre előkészítve. (zsindely, tetőtéri ablakok, hőszigetelés, stb.).

Tavaly épült az épülethez csatlakozva a kétállásos garázs, mely a lakáshoz csatlakozó panorámateraszt is alkot.

Ingatlan rezsije csak a villany, havonta kb.: 30-35e Ft.

Várom hívását!