avatar

Eladó Őrbottyáni családiház

  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 88 m2

Referens

Havasköri Judit Irodavezető

Leírás

ŐRBOTTYÁN csendes, családi házas övezetében ELADÓ kétlakásos CSALÁDI HÁZ önálló, földszinti 3 szoba összkomfortos lakása, felújított, újszerű állapotban 27,0 MFt. összegért.

Az 1224 m2 alapterületű telken téglából épült családi ház két önálló lakrészből áll, hivatalosan 2 lakásos társasház, az egyik az emeleti a másik a földszinti – ez utóbbit kínáljuk megvételre.

A gáz és villanyórák külön leválasztott, önálló elszámolásúak, a vízóra az egyik lakásban fő órára, a másikban almérő órával került elkülönítésre. Közös költség nincs, a két tulajdonos önállóan viseli ingatlanjainak kötelezettségeit. Jelenleg a telek osztatlan közös tulajdon – mely igény esetén megosztható.

A földszinti lakás helyiségei és méretei (összesen 88,42 m2):

előszoba (7,84 m2), nappali (21,6 m2), konyha (4,9 m2), étkező (15,3 m2),kamra (4,25 m2), szoba (12,54 m2), szoba (13,2 m2), fürdőszoba káddal és zuhanyozóval – ötletesen elszeparáltan kialakított toalettel (8,89 m2)
FŰTÉS: gáz- cirko, a nappaliban KANDALLÓ (fa tüzelésű)
NYÍLÁSZÁRÓK:
külsők korszerű műanyag szerkezetűek, hang- és hőszigetelt üvegezéssel
belsők fa szerkezetű, fehér, kazettás kivitelben
BURKOLATOK: szobákban laminált parketta
egyéb helyiségekben kerámia járólapok

A viszonylag kis méretű konyha méretét ellensúlyozza az elegáns magas fényű konyhabútor és a korszerű gépesítés, melyek nem tartoznak az ajánlati árba, azok külön megállapodás tárgyát képezhetik a Vevő igénye esetén.

Az automata kertkapun belül fedett kültéri beálló áll a gépkocsi(k) rendelkezésére.

A kertben ásott kút van, a gazdaságos öntözés megoldásához.

ALTERNATÍV lehetőség: csere is szóba jöhet.

A közelben COOP közért és a vasúti megálló, a helyiség központja cca. 5 perc távolságra van gépkocsival. Kitűnő levegő, vidéki hangulat – a városi, dolgozó emberek és gyerekek pihenésének, feltöltődésének, a kerti időtöltés (munkálkodás, szórakozás, kikapcsolódás) téli és nyári lehetőségével.

Orvosi rendelő, Önkormányzat és egyéb hivatalos, iskola, óvoda, üzletház és egyéb szolgáltatók stb. állnak a lakosok rendelkezésére, valamint a szomszéd Veresegyházán további, a mindennapi életvitelhez szükséges feltétel széles körű kínálata-lehetősége adott.

Várjuk komoly, fizetőképes Érdeklődők jelentkezését a megadott elérhetőségeken minden nap 9 – 18 óra között, előzetes időpont egyeztetésre.
Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
terasz
parkettás
kábeltévé
riasztó