Eladó tarnazsadányi családiház

14.000.000 Ft
36.176 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 104 m2

Ingatlan Referens

Balogh-Sótér Katalin Gyöngyös

Eladó tarnazsadányi családiház, 3 szoba, 104 m2

Ingatlan leírása

Tarnazsadány csendes utcájában 1485 négyzetméteres telken 104 négyzetméteres, három szobás, családi ház teljes berendezéssel együtt eladó. A ház 1971-ben épült kisméretű téglából, masszív alappal, betongerendákkal, cserépfedéssel. A közfalak alatt is vasbeton gerendákat raktak, hogy minél stabilabb legyen az épület. Az ingatlan nagyon jó elrendezésű, az udvar és a kert parkosított, dísznövényekkel és gyümölcsfákkal beültetett (almafa, cseresznyefa, diófa, körtefa, szőlő és szilvafák), a telek körbe van kerítve. Autó beállására garázs áll rendelkezésre, ennek az egy fala szorul megerősítésre. A villanyvezetékek bergmann csőben futnak, alumíniumból készültek, azonban a 380-as áram is be van vezetve a hőtárolós kályhák miatt.
Az ablakok hagyományosak, fából készültek és redőnnyel is ellátottak, a két bejárati ajtó azonban nyolc ponton záródó, biztonsági záras, fából készült és hőszigetelt. A fűtés háromféle megoldású: a széles folyosón kandalló van beépítve, a többi helyiségben új állapotú konvektorok, valamint két helyiségben még hőtárolós kályha is van. A 2 szoba parkettás, a nappali pedig hajópadlóval burkolt. A hátsó teraszról (8,3 m2) nyílik még egy kinti kamra, amely 8 négyzetméteres, és a házzal egybenyitható. A ház mögött van még egy két helyiségből álló nyári konyha-tároló helyiség is.
A bejárat közelében van egy kút, valamint a gyümölcsfákkal beültetett kertben is van fúrt kút, az udvaron pedig kerti csap.
Kamerával felszerelt.
Az ingatlan teljes berendezéssel együtt eladó, CSOK-ra alkalmas, jöjjön, nézzük meg és beszéljünk róla!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
ipari áram
vízórás
összkomfortos
garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
terasz
parkettás
redõny