avatar

Eladó szigetszentmiklósi új építésű téglalakás

  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 110 m2

Referens

Leírás

Szigetszentmiklós minta lakótelepén, a Csokonai utca családi házas környezetében lévő 60 lakásos épület objektumában, eladásra kínálok egy második emeleti, belső 2 szintes, 3 + 1fél szobás lakást, valamint a hozzá vásárolható és csatolható 18 m2 alapterületű fűthető garázst.

Az ingatlan a város bevásárló centrumától, mint egy 5-10 perces sétányira helyezkedik el, ahol többek között a hatalmas bevásárló csarnok is megtalálható. A lakótelep széli buszmegállóból juthatunk el az Auchanba saját buszjáratával, amely kiváló és főleg olcsó megélhetési lehetőséget biztosít az ott élők számára.

Az új tulajdonos közlekedhet az utcáról, illetve a társasház zárt udvara felől is. A fiatal családok részére az épület zárt udvara, nyugodt és biztonságos pihenést biztosít, pici gyerekeinek a friss levegőn lévő játszadozására. Az idősebb tulajdonos generáció is megtalálja maga számára a megfelelő nyugodt szórakozási lehetőségeket is.


A KULCSRAKÉSZ lakás limit ára a 35 000 000,- Ft + a garázs 2 500 000,- Ft.

Tisztelt érdeklődő, amennyiben fent leírt ingatlan felkeltette érdeklődését és szeretné megtekinteni e valóban csodaszép otthont, úgy kérem, keressen a hirdetésben megadott telefonon, illetve levélcímen.

Várom hívását!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
garázs
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
gardrób
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
kaputelefon