avatar

Eladó szigethalomi családiház

  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 80 m2

Referens

Horváth Zoltán XX. ker. Mártírok útja 163.

Leírás

Szigethalom csöndes mégis frekventált utcájában, eladó egy 80m2-es 3 szobás ingatlan, mely 1250m2-es telken helyezkedik el.

Az ingatlant a 70-es években építették, vegyes falazatú technológiával. Az igényes kivitelezésnek köszönhetően rendkívül stabil és száraz a mai napig. A vastag falaknak köszönhetően, nyáron hűvös télen pedig jól tartja a hőt. 2016-ban, pedig teljes felújításon esett át a kertes ház. A nyílászárók, műanyag thermora lettek cserélve és kivétel nélkül, lehúzható redőny és szúnyogháló került az ablakokra. Továbbá, a teljes elektromos hálózat újra lett vezetékelve. A fűtés felújításánál egy gáz cirkó került beszerelésre, mely radiátorokon keresztül adja le hőt. A burkolatok is lecserélésre kerültek, továbbá a teljes fürdőszoba felújításon esett át.

Az ingatlanba egy biztonsági ajtón keresztül léphetünk be, az előszobába és az egylégtérben elhelyezkedő étkező/konyhába jutunk. Központi jelleggel a 3 tágas szoba innen közelíthető meg. Bal kéz felöl kettő egymás mellől, jobb kéz felöl pedig a legnagyobb szoba nyílik mely külön ajtóval rendelkezik a hátulsó kert felé. A külön helyiségben elhelyezkedő illemhelyiség és a zuhanyzós fürdőszoba szintén a konyha légteréből nyílik. Továbbá egy tágas spejz is található a házban, így akár a hűtőt és a nagyobb konyhai eszközöket is elrejthetjük oda.

KERT

A Kert rendkívül tágas és hasznosan használható. A kerti szerszámok elrejtéséről egy igényesen épített 20m2-es faház gondoskodik. Nyáron pedig 3 alma és 2 szilvafa termését élvezetjük. Továbbá csemegézhetünk az 5 tőke csemegeszőlőből.

Ha felkeltettem érdeklődését, vagy további kérdése van, kérem, hívjon!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanok adás-vételéhez.
Kedvezményes Ügyvédi költséggel, Energetikai tanúsítvány készítéssel,
Ingyenes hitelügyintézéssel és biztosítási tanácsadással várjuk Kedves Ügyfeleinket.

Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
kamra
parkettás
kábeltévé
internet
telefon