Eladó székesfehérvári téglalakás

36.900.000 Ft
95.349 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 52 m2

Ingatlan Referens

Gartai Zsuzsa

Eladó székesfehérvári téglalakás, 3 szoba, 52 m2

Ingatlan leírása

Igazi otthon – egy téglalakásban

Székesfehérváron, parkosított környezetben, 52 m2, amerikai konyhás nappali + 2 szobássá alakított, szép állapotú, ízléses, földszinti, klímával felszerelt, saját tárolóval is rendelkező téglalakás várja új Tulajdonosát.
A téglalakás eredetileg 2 szobából állt, teljes felújítás után a mostani verzióban, a konyha szobává alakult, a nappali pedig amerikai konyhássá lett. A falakat tavaly festették újra. A szobákban parketta, a többi helyiségben taposó a burkolat. A fürdőszoba ablakos, zuhanyzóssá alakított. A villanyvezetékeket újra cserélték, illetve az alakítás során az érintett vízvezetékeket is. Az otthon gázcirkó fűtésű. A megfelelő hőmérsékletről hűtő – fűtő klíma is gondoskodik. A műanyag ablakok redőnyösek, szúnyoghálóval is ellátottak. A beépített bútorok és konyhai gépek (pl. mosogatógép, víztisztító berendezés) benne vannak a vételárban. A beltéri ajtók illenek a lakás színeihez, stílusához. A bejárati ajtót is több ponton záródó, biztonságosra cserélték. A lakáshoz 5 m2 – es saját tároló tartozik, a közös tároló használatának lehetősége mellett. Az épületnek egy utcafronti és egy park felé nyíló bejárata is van. A társasházi lakás rezsije gazdaságos, megfizethető. A havi közös költség összege: 10200 FT.
A lépcsőház frissen festett, rendezett, az itt Lakók barátságosak.
A hangulatos, központ közeli lakás megegyezés szerint, hamar költözhető. A leendő Tulajdonosok egy ápolt, beköltözésre abszolút alkalmas téglalakásban élhetik tovább napjaikat. Olyan helyszínen, ahonnan minden elérhető, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, könyvtár, boltok, bevásárló központok, vendéglátóhelyek. A Belváros kellemes sétával megközelíthető. Parkolni az épület mellett lehet. A buszmegálló pár percre van a háztól.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
jó beosztású
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
étkezõ
parkettás
redõny
kábeltévé
internet
kaputelefon
klíma