Eladó szűcsii családiház

44.900.000 Ft
116.021 €
Bajcsy-Zsilinszky
  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 150 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó szűcsii családiház, 4 szoba, 150 m2

Ingatlan leírása

Szűcsiben eladó egy nagyon szép, rendezett telken található 4 szobás, jó állapotú és felújított családi ház.
Akár gyöngyösi lakáscsere is szóba jöhet értékegyeztetéssel!
A 1979-80-ban masszív alapra épült ingatlan 45 cm-es kazincbarcikai szilikátból épült, a tető héjazata pár évvel ezelőt zsindellyel lett fedve. A 100 négyzetméteres alapterületű ház egésze alatt található szuterénszint magába foglal egy nagy méretű garázst, kamrát, kazánházat- tüzelőtárolási lehetőséggel, tágas közlekedőt, valamint tágas konyha-étkező helyiséget. A földszinten szélfogó, tágas folyosó, fürdőszoba, WC, terasz, négy szoba (az egyik volt régebben konyha, ez még visszaalakítható, illetve ehhez volt egy kamra, ami akár gardrób helyiségként is funkcionálhat. A két szint belülről lépcsővel van összekötve. A tetőtér még igény szerint beépíthető, mivel betongerendás. A nyílászárók mindegyike hőszigetelt, műanyagból készült, redőnnyel és szúnyoghálóval is felszereltek.
Az ingatlanban az összes vezeték rézből készült, csatornában futnak, a fürdőszoba, a WC, valamint a szuterén nemrégiben lett felújítva. Kívülről 5 cm-es szigetelés és Baumit nemesvakolat van rajta.
A ház mögött műhely, tárolók, ólak, füstölő, kút, kerti csap is található. Az udvar parkosított, szépen gondozott, a kertben gyümölcsfák (szilva, alma, füge, cseresznye, sárgabarack, málna, szeder, ribizli) teremnek. A ház csendes, nyugodt környéken található, jó szomszédokkal. A központ 5-10 perc sétányira. Óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, bolt, önkormányzat, autópálya 10-15 perc autóútnyi távolságra található.
A község körül 5 tó található horgászási lehetőséggel, de a hegyes-völgyes, panorámás falukörnyéki környezet kirándulóhelynek és kikapcsolódásként is tökéletes lehet.

Az ingatlan azonnal beköltözhető állapotú, tehermentes, jöjjön, nézze meg és szeressen bele!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
fûtött garázs
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
kamra
gardrób
étkezõ
erkély
parkettás
redõny
kábeltévé
internet