avatar

Eladó sukorói családiház

  • 1+2 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 70 m2

Leírás

JÓT JÓÁRON! BELTERÜLETEN SUKORÓN, PANORÁMÁS TELEK LAKHATÓ HÉTVÉGI HÁZZAL ELADÓ!

Jól megközelíthető helyen, Sukoró belterületén, összközműves zsákutcában, gondozott, szabályos téglalap alakú, DNY-i fekvésű, nyolc sor kordonos szőlővel telepített örökpanorámás telek, tájba illeszkedő épülettel eladó.

Az épület 1986-ban épült, beton alapú, kő lábazatú, tégla falazatú, fagerendás, nyeregtetős, nádfedeles, közepes állapotú. Fűtése kályha és cserépkályha. Aljzatburkolatok mettlachi és hajópadló. Külső és belső nyílászárók fából készültek. Földszinten egy szoba, egy konyha, egy fürdőszoba, egy WC, egy kamra, egy lépcsőfeljáró került kialakításra 40 m2 alapterületen.

A tetőtérben mely 30 m2-es, két hálószoba és egy tároló kapott helyet, szőnyegpadló aljzatburkolattal.

A hétvégi ház előtt 28 m2 alapterületű két helyiséges, félig földbe süllyesztett boltíves pince, mely külsőleg terméskő falazatú.

Irányár: 18.000.000 Ft.

JÓ VÁLASZTÁS AZ INGATLAN CSENDES NYUGODT PANORÁMÁS MADÁRFÜTTYÖS TERMÉSZETHEZ KÖZELI LAKHATÓ HÁZAT, ÜDÜLŐT KERESŐKNEK, AKIK SZERETIK ÉS ÉRTÉKELIK A JÓ SZŐLŐT.


VELENCEI-TÓ KÖRNYÉKÉN lévő településeken (Velence, Gárdony,
Agárd, Dinnyés, Pákozd, Sukoró, Nadap, Kápolnásnyék, Pázmánd, Lovasberény vagy Székesfehérvár) KERES ELADÓ VAGY KIADÓ családi házat, lakást, nyaralót, hétvégi házat, telket vagy mezőgazdasági INGATLANT AKKOR NÉZZE MEG KÍNÁLATUNKAT!

Hívjon a megadott telefonszámon vagy a +36 70 370 7320 központi számunkon.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
pince
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
panoráma
terasz