Eladó révfülöpi Üdülo,nyaraló

115.000.000 Ft
297.158 €
  • 5+2 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 80 m2

Ingatlan Referens

Vidovics Szilvia Tapolca

Eladó révfülöpi Üdülo,nyaraló, 5 szoba, 2 félszoba, 80 m2

Ingatlan leírása

Révfülöpön az Ecsér dűlőn teljes örök panorámával a Badacsony-hegyre, csendes, nyugodt, természetközeli üdülőházas övezetben, gazdagon termő szőlővel eladó egy üdülőházas nyaraló 2 különálló lakóegységgel.
A bejárat mellett fedett teraszról élvezhetjük a csodálatos panorámát, naplementét. A ház alsó szintjén egy tágas amerikai konyhás étkező található nagy, világos nappalival, fürdővel és wc-vel külön helyiségben. A tetőtérben további 2 hálószoba és fürdő található wc-vel, továbbá egy 20 m2-es terasz is kiépítésre került. A kisebb házrészben, ami 40 m2 nappali/étkező, hálószoba, wc és tusoló kapott helyet.
A bejárata előtt a fa kerti bútorok mellett szabadtéri sütés-főzésre alkalmas rendkívül hangulatos térkövezett terület található és egy nagy tároló helyiség rossz idő esetére vagy akár műhelynek.
A központi strand 20 perc gyalog, a hajókikötőben kerül évente megrendezésre a mára hagyományos tömegrendezvénnyé vált Balaton-átúszó verseny, melyet a Révfülöp és Balatonboglár közé eső 5,2 km-es távon rendeznek. A két település között rendszeresen közlekednek hajók 25 perces menetidővel. Révfülöpöt keresztezi a 71-es főút, de vonattal is könnyen megközelíthető a Székesfehérvár-Balatonfüred-Tapolca-Révfülöp vonalon.
Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését vagy bármi kérdése van keressen a megadott elérhetőségeim egyikén akár hétvégén vagy az esti órákban is. Hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány igénylésével, biztosítással, ügyvédi háttérrel állok rendelkezésére.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
pince
melléképület
mûhely
kert
télikert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
étkezõ
erkély
terasz
parkettás
biztonsági ajtórács
redõny
internet
klíma