avatar

Eladó nagytarcsai új építésű raktár

  • 1 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 197 m2

Referens

Légrádi Ágnes I. kerület

Leírás

MIKRO- és KISVÁLLALKOZÓK figyelmébe!

Az M0-s autópálya mellett műhelyek/raktárak ELADÓK! Már 125 nm-től, minden közművel, egyedi belső kialakítással. "A" energiatanúsítvánnyal rendelkeznek.

Az ipari ingatlanok folyamatosan épülnek. Különböző méretek leköthetők: a legkisebb egység 95 nm, a legnagyobb egység 317 nm, de több egység megvásárlásával egyedi méretek kialakíthatók, akár egy egész, 2000 nm-es épület is. A belmagasság 5.3-7.7 m között van, így galériázhatók. Energiatakarékos épületek , hőszigetelésük jóval meghaladja az átlagos lakóépületek szintjét, felülvilágítói és nagyszámú nyílászárói nappali fényt biztosítanak az épületen belül. Az épület aljzata 3 tonna/nm terhelésre méretezett. Minden egység önálló megközelítéssel és bejárattal (nagyméretű ipari kapu és személybejáró), önálló összközművel és mérőórákkal lesz felszerelve : (villany 3*16 A, víz, tüzivíz, csatorna, 4 m3/h gáz, internet, telefon.)

A telek két oldalról úttal határolt, az épület körül épülő ún. belső úthálózat teljes értékű megközelítést tesz lehetővé. A telken belül kamionnal meg lehet fordulni. Az egységekhez azok méretétől függően parkolóhelyek tartoznak. Az épületekre szavatosság érvényes.

Az épületeken belüli egységek nm. 127000.-/nm- és 149000.-/nm + áfa között van elhelyezkedéstől függően. Az ár nem alkuképes.

ALKALMAS bármiféle termék GYÁRTÁSÁRA, RAKTÁROZÁSÁRA, NAGYKERESKEDÉS számára.

Az ALAPTERÜLET további egységek megvásárolásával IGÉNY SZERINTI méretűre növelhető.

Az ár NETTÓ ÁR!!

További részletekért hívjon a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok