Eladó nagyrédei családiház

28.900.000 Ft
74.678 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 65 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó nagyrédei családiház, 2 szoba, 65 m2

Ingatlan leírása

Nagyrédén kínálok eladásra 1200 nm-es telken egy 65 nm-es, 2 szobás, felújított családi házat.
Az ingatlan 1965-ben épült, tégla és vályog falazattal, a tető felújított, hibátlan, pala fedéssel. Nyílászárói fából vannak, hőszigeteltek, műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval.
Az ingatlan 2 szoba, étkező, nagy konyha és fürdőszobából áll. A szobák laminált parkettásak, mindenhol máshol metlaky található. A fürdőszoba fűthető, külön ablakkal, fűtőtesttel, káddal. A bejáratnál szép fedett terasz lett kialakítva, ahol kényelmesen pihenhetünk, vagy akár vendégeket fogadhatunk. A kazánházban találjuk a vegyes tüzelésű kazánt és gázkazánt. Az ingatlan melegen tartása gázkonvektorral és radiátoros hőleadással is megoldott.
Tartozik az ingatlanhoz még nyári konyha, speiz, tároló és egy pincehelyiség is. A kertben találunk termő gyümölcsfákat és dísznövényeket. A telek nagysága miatt további építmények is felhúzhatóak.
Az ingatlan rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkezik, jó statikai állapotú! Amennyiben szükséges, díjmentes hitelügyintézést vállalunk és ügyvédi háttérrel segítjük az adásvétel teljes folyamatát! Ha felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű lakóház, hívjon bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
kocsibeálló
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
étkezõ
terasz
parkettás
redõny