avatar

Eladó mohács (Újmohács)i családiház

  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 102 m2

Referens

Bucskó Zsolt - Irodavezető (Pécs)

Leírás

Az ingatlan Mohács újmohácsi városrészében, a szigetben található. Az ingatlan jól megközelíthető a városból a félóránként közlekedő komppal, illetve az Alföldről Baja irányából személygépkocsival, autóbusszal. Gazdálkodásra kimondottan alkalmas, mivel az ingatlanhoz nagy szántó, tárolók, füstölő, disznóól, baromfi tartására alkalmas elkülönített gazdasági udvar, pince, és zárt pihenő udvar tartozik. A közelben Mohács városa biztos piacot jelent a termények értékesítésére (zöldség, gyümölcsök, baromfi, tojás …stb.). Kisebb felújítás után azonnal beköltözhető.
Nyári napokon a Duna kellemes sétával elérhető, ahol szabad strand, horgászati lehetőség, a kompkikötőnél a Matróz csárda várja a kikapcsolódni vágyókat. A város komppal, ill. este kishajó segítségével is könnyen megközelíthető. Az ingatlan közvetlen közelében iskola, sportcsarnok, művelődési ház, ABC áruház, kisbolt és orvosi rendelő található. A környéken kedves, egymásra figyelő szomszédok laknak.
Az ingatlan téglából készült, van villany, vezetékes víz, fúrt és ásott kút, szennyvíz csatorna. A házba be van vezetve a gáz is, a gázkonvektorok helye már kiépítésre került, így gázzal fűthető. Az egymásba nyíló szobák akár külön bejáratúvá is tehetők, ill. leválaszthatók kisebb helyiségekre.

Azonosító: 31748

Szeretne Ön saját ingatlan irodát? Országos hálózattal rendelkező cégünk további irodák nyitásához partnereket keres.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
félkomfortos
olcsó bérû
kocsibeálló
jó közlekedésû
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
kamra
redõny
parabolaantenna