Eladó karácsondi családiház

38.000.000 Ft
98.192 €
  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 168 m2

Ingatlan Referens

Kaloné Takács Anita

Eladó karácsondi családiház, 5 szoba, 168 m2

Ingatlan leírása

Karácsondon a Vasút úton saroktelkes, 2 szintes, tégla építsű, akár két generáció lakhatására is alkalmas családi ház eladó!
Az ingatlan 1370 nm-es telken helyezkedik el és 1981-ben épült B30-as téglából, beton alappal. A házban 5 szoba, 1 nappali és 4 hálószoba található. Az alsó és a felső szint is akár egy-egy különálló lakrész is lehet, mivel mindegyik szinten található fürdő és konyha is. A szobák parkettásak, a többi helyiség padlólappal borított. A ház melegét központi, vegyes tüzelésű kályha, gázkazán, hőtárolós kályha és konvektor adja. A nyílászárók fából vannak, műanyag redőnnyel és szúnyoghálóval. A tetőzet nemrégiben lett felújítva, új cserepes lemezzel van borítva, teljesen jó állapotban van.
A házhoz tartozik még 2 garázs, ebből az egyik aknás, valamint találunk nyári konyhát-tárolót is és a kazánház is külön bejárattal helyezkedik el. A kertben termő gyümölcsfák, kis játszótér, kerti csap található. Az ingatlan üres állapotban kerül átadásra. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyszerű családi ház, hívjon mielőbb és bővebb tájékoztatást adok!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
fûtött garázs
akna
jó közlekedésû
pince
melléképület
mûhely
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
étkezõ
erkély
terasz
parkettás
redõny