avatar

Eladó jobbágyii családiház

  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 250 m2

Referens

Leírás

Áresés!!! Sürgős!!!
Jobbágyi csendes utcájában 2003-ban épült, EXKLUZÍV, EGYEDI EXTRÁKKAL felszerelt teljesen tehermentes családi ház áron alul sürgősen eladó!
Budapesti lakáscsere is számításba jöhet értékegyeztetéssel!
A háznak 40 cm vastag téglából készült falazata, Bramac cserépből készült tetőzete van. Ideális választás Budapestről vidékre költöző családok részére, mivel az autóút és a pálya közelsége miatt akár 35 perc alatt elérhető a főváros, illetve óránként jön-megy az autóbusz, de a közvetlen vonatjárat is adott.
A ház két szintes, valamint teljes területe alatt pince (abban két beállásos garázs, kazánház, tüzelőtároló helyiség) található. A nyílászárók hőszigeteltek, fából készültek és hőszigetelt üveggel ellátottak. A falak 2015-ben kaptak kívülről hőszigetelt réteget és színezést.
A fűtésrendszer szintenként szakaszolható, radiátoros központi fűtés, amely jelenleg gázcirkóról működik, de lehetőség van vegyes tüzelésű kazán, valamint kandalló beépítésére is.
A földszinten helyet kapott egy tágas előtér, valamint egy légtérben - boltívekkel elválasztva a tágas konyha-étkező, a nappali, valamint a külön helyiségben elhelyezkedő zuhanyzós fürdőszoba, WC, illetve a kamra. Az előtérből lépcső vezet a garázsba, valamint az emeletre, ahol szintén tágas előtérbe jutunk, amelyből a tágas, világos 3 szoba és a 12 négyzetméteres 2. fürdőszoba található. Az ingatlan kivitelezése során nagy figyelmet fordítottak a vezetékek minőségére. Önálló rációfrekvencián működő mozgásérzékelős riasztórendszer működik az ingatlan belső tereit, valamint önálló felvételt készítő és rögzítő kamerarendszer védi a házat és az udvar területét. A kamerarendszer felvételeit a televízió műsorvevő készüléken állandóan nyomon lehet követni.
A pinceszint és a földszint ablakait pedig dísz védőrács védi és díszíti egyben. A földszinti helyiségek akadálymentesítettek. A konyhában a beépített tölgyfa bútor, valamint a nappaliban a hűtő-fűtő klíma az ingatlan szerves részét képezi. Az emeleti helyiségek frissen festettek, és nincsenek használva. Az emeleti 3 szobából akár 5 szoba is varázsolható - kis ráfordítással, mivel 33-20-16 négyzetméteres nagyságuk ezt lehetővé teszi - szükség esetén.
Az udvar kerítéssel körbezárt, térkövezett bejárattal, távirányítású kapuval, valamint betonozott kocsibeállóval rendelkezik. Kertje füvesített, termőre fordult gyümölcsfákkal, tujákkal és fenyőfákkal beültetett. A garázskapu távirányításos, Hörmann márkájú.
Az emeleti erkélyről és a szobákból a Mátra és a Cserhát csodálatos panorámája tárul elénk. A televízió önálló parabola vevőegységről működik, 100 csatornát tud fogni.
Jobbágyi kiváló közlekedési infrastruktúra mellett, valamint több ipari centrum közelében fekvő település, tehát a munkalehetőség a közelben kiváló. Az ingatlan akár vállalkozás céljára, vagy telephelyként is kiválóan hasznosítható.
Ha Ön szeretné a nagyváros zaját egy minden infrastruktúrával rendelkező csendes, nyugodt településre, valamint egy nívós családi házra váltani, akkor ezt az ingatlant pont Önnek találták ki. A településen iskola, óvoda, üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár, stb. is megtalálható.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
ipari áram
vízórás
összkomfortos
pince
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
amerikai konyha
kamra
erkély
parkettás
biztonsági ajtórács
parabolaantenna
am-micro antennás
riasztó
klíma