Eladó jászárokszállási családiház

31.900.000 Ft
82.429 €
  • 10 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 120 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó jászárokszállási családiház, 10 szoba, 120 m2

Ingatlan leírása

Jászárokszálláson a meleg vizes strandtól 1,2 km távolságra 5 üdültetésre alkalmas családi ház 1500 nm-es telken eladó, vagy akár kiadó. A házak falai főként vályogból készültek, tetőzetük főként cserép, de van egy szilikátból épült, palatetős is közöttük.
A főépületben egy évvel ezelőtt lett kialakítva a gázkazánról működő radiátoros központi fűtés, villanyvezeték és nyílászáró csere, új laminált lappal lettek burkolva a szobák. A többi ház kályhával vagy kályhával és hőtárolós kályhával fűthető.
Mindegyik háznál villanyvezeték csere történt, valamint mindegyik háznál van három fázis, illetve külön almérő.
A házak két szobásak, mindegyik berendezett, szobánként egy-négy ágy, asztal, szépek, szekrények találhatók. A házakban előszoba, zuhanyzós fürdőszoba-WC is megtalálható. A közös konyha-étkező tágas, berendezett.
A fűtés kályhákkal (egyikben hőtárolós kályha is van) megoldható, de főként nyári táboroztatásra alkalmas.
A telek gyönyörűen parkosított, fákkal, bokrokkal övezett füves területekkel, illetve térkövezett járdák visznek a házakhoz. A főépület melletti részen főzésre-sütésre alkalmas búbos kemence, mellette nádfedeles padok, kerti csap és világító kandeláber is van. A telek végében szintén van nyársalásra, sütögetésre alkalmas kemence, mellette medence és kerti tavacska is megtalálható.
Az ingatlan akár vendégházként, falusi szálláshelyként is működtethető, egy család megélhetését tudja biztosítani akár egy nyári szezonnal. A tábor működött már nyelvi táborként, kézműves táborként is, az udvaron a sátorozási lehetőség adott, akár 50 fő befogadására is alkalmas.
Nyáron táboroztatás, télen pedig a közelben lévő kirándulóhelyek és a mátrai síelési lehetőség miatt szállásadásra alkalmas.
Parkolási lehetőség adott a telken, garázsban, vagy a ház előtti tágas területen.
Az ingatlan némi felújítást igényel, de nem elhanyagolt. Közművek közül gáz a első épületbe be van kötve, a szennyvízre rá van csatlakoztatva, víz és villany minden házban van, valamint ipari áram, három fázis is.
A tulajdonost minden megoldás érdekli a Budapest és környékén található lakáscsere is, értékegyeztetéssel.
Ára fix, jöjjön, nézze meg és lássa meg benne a lehetőséget!

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
beépített konyhabútor
kamra
étkezõ
redõny
internet