Eladó herendi családiház

29.000.000 Ft
74.936 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 28 m2

Ingatlan Referens

Vidovics Szilvia Tapolca

Eladó herendi családiház, 2 szoba, 28 m2

Ingatlan leírása

Herenden eladó egy teljesen körűen felújított, 1,5 szobás, 28 m2-es földszinti külön bejáratú lakás és egy 2 m2 -es udvari tároló is tartozik hozzá. Az összes 3 rétegű nyílászáró, beltéri ajtó borovi fenyőből, a konyha bútor magas fényű fehér minőségi anyagból készült 38 mm-es Kaindl munkapulttal.
Az épület 30-50 cm tégla falazatú 12 cm-es EPS80 hőszigeteléssel és 15 cm-es gyapot tetőszigeteléssel, zsindely tetőburkolattal épült. Mindenhol Led világítással, aktív szén szűrős elszívóval, elektromos/gáz főzőlap és sütő beépítési lehetőséggel, minden háztartási géphez kiépített egyedi és direkt villamos csatlakozással várja új tulajdonosát.
A fürdőben hidromasszázs zuhanypanel, 86 cm-es mosdó és tükör, külön helyiségben beépített tartályos WC és törülközőszárító radiátor kapott helyet.
2 db AUX 2.5 kW fűtő-hűtő klíma (3+7 év garanciával) a hálókban és egy GreeComfort X 5.2 kW hűtő-fűtő klíma a nappaliban, Ariston kondenzációs gázkazán és radiátoros cirkófűtés biztosítja a ház kívánt hőmérsékletét mindenhol.
Villamosság: 1x32 A és 1x16A H-tarifa.
Elektromos, internetről is vezérelhető távirányítós kapu, saját gépkocsi beálló is rendelkezésre áll.

Ingatlan tulajdonságai

villany
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
jó közlekedésû
melléképület
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
étkezõ
parkettás
klíma