avatar

Eladó hatvani téglalakás

  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 56 m2

Referens

Müllerné Tóth Mária Gyöngyös

Leírás

Hatvan központi lakótelepén második emeleti, erkélyes, szépen rendben tartott lakás eladó.
A konvektorok, valamint a konyha és a fürdőszoba nyílászárói két éve lettek cserélve, a többi nyílászáró jó állapotú.
A lakás gyakorlatilag azonnal költözhető állapotú, felújítást nem igényel.
Saját tároló is tartozik a lakáshoz.

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Hívjon bizalommal, ha szeretné megtekinteni az ingatlant!

CSOK-és hitelügyintézésben díjmentesen, gyorsan segítünk, valamint kedvezményes ügyvédi közreműködést biztosítunk!

Tulajdonságok