avatar

Eladó hatvani családiház

  • 4 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 120 m2

Referens

Müllerné Tóth Mária Gyöngyös

Leírás

Újhatvanban az autópályához közel 1981-ben épült 120nm alapterületű négy szobás, tetőteres családi ház eladó.
A ház belső elosztása kifejezetten jó: optimális méretű konyha-étkező, világos, tágas előszoba és hálószobák jellemzik. A tetőtérben csak egy szoba került kialakításra, további két szoba még kiépíthető.
A ház majdnem teljesen alápincézett, műhely (fűthető) kapott benne helyet, a garázsban akna is található. Kitűnő lehetőség autószerelők és műhelyt igénylő családi vállalkozások számára!
Fűtése gázkazánnal és kandallóval megoldott.
A kert parkosított.
Hatvan és Budapest felé egyaránt gyakori helyi és távolsági buszjáratok biztosítják a közlekedést.
Értékegyeztetéssel csere is lehetséges, elsősorban hatvani lakás jöhet szóba, de gödöllői érdeklődőket is várunk!

Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Ha felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
kandalló
összkomfortos
garázs
akna
pince
kert
jó beosztású
csendes
világos
kamra
terasz