avatar

Eladó hatvani családiház

  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 60 m2

Referens

Müllerné Tóth Mária Gyöngyös

Leírás

Hatvanban csendes, rendezett utcában két szobás kis családi ház eladó.
A tetőszerkezetet 2013-ban felújították, a fűtést korszerűsítették.
Az utcára néző szobák előtt elhelyezkedő szoba és fürdőszoba tökéletes lehetőséget nyújt az épület igény szerinti bővítésére, melyhez a telek is kellő nagysággal bír.
A főépület mellett 16nm-es műhely kapott helyet, mely alatt pince van.
A kertben termő gyümölcsfák vannak, a föld könnyen művelhető, parkosítható.
Buszmegálló 3 perc sétával elérhető.
Hatvanban két bölcsőde, nyolc óvoda és öt általános iskola működik. A városban működő Damjanich Ipari Szakképzési Intézet a megye legnagyobb középfokú iskolájaként több szakmában biztosít szakmunkás-, szakközépiskolai és technikusi képzést.
A településen egy könyvtár és annak egy fiókkönyvtára működik. 148 518 dokumentumnyi gyűjteménye kifejezetten nagynak számít, és több értékes magángyűjtemény köteteit is egyesíti. A városban működik a TIT Bugát Pál Egyesület Hatvani Irodája is, amely többek között OKJ-s képzéseket, nyelvtanfolyamokat és felvételi előkészítőket szervez.
A város művelődési életének komoly színtere a Grassalkovich Művelődési Központ, ahol számos ifjúsági és kulturális rendezvényt szerveznek. Itt rendezik meg minden évben a Kastély Napokat és az Összművészeti Fesztivált.
A településen több komolyzenei zenekar és együttes és sportegyesület működik. A hatvani labdarúgók az NB III-ban játszanak, míg a kézilabdázók az NB II-es osztályban szerepelnek. Továbbá minden évben Hatvanban rendezik a Roncsderby Európa-bajnokság első futamát a strand mellett amely kiváló programokat kínál a nyári időszakban, csak úgy mint a Népkertben a futballpálya mellett megrendezésre kerülő fesztiválok, koncertek, autós találkozók.
Átfolyó forgalma révén kereskedelmi város, számos üzletlánccal, vásárlási lehetőséggel.

Hívjon bizalommal, személyes megtekintéshez!

CSOK- és hitel ügyintézésben azonnal díjmentesen segítünk!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna