avatar

Eladó gyöngyössolymosi családiház

  • 7 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 300 m2

Leírás

A Mátra hegy aljában, csendes, biztonságos faluban, Gyöngyössolymoson erdő közelében eladó 3 szintes családi ház.
A panorámás saroktelket, hatalmas tuják, diófák szegélyezik. Az 1989-ben téglából épült családi ház 2006-ban teljesen új tetőszerkezetet, azon Bramac cserepezést, külső 5 cm-es szigetelést és színezést kapott. Ekkor pár nyílászáró cseréjére is sor került, hőszigetelt műanyag ablakok és ajtó került még beépítésre. A vezetékek rézből készültek. Az ingatlan K-D-Ny-i tájolású, körbesüti a nap, tehát világos, minden helyiség külön nyíló és a saját funkciójának kellő tágasságot biztosít. Az egész épület alatt tágas pince található, amelyben helyet kapott két vegyes tüzelésű kazán (az egyik széntüzelésű), külön gázkazánház, tüzelő tároló, műhely, és egy borospince.
Az ingatlan évi 12 köbméter fával kifűthető, nem kell félni a fűtési költségtől! Az autók tárolása dupla méretű garázsban biztosított a ház mögött, de egy aknás garázs a ház földszintjén is helyet kapott. Az egyik garázs fűthető.
Az emeleti részre külső lépcsőn is feljuthatunk, de az alsó szint nappalijából is kellemes osztású lépcső vezet. A ház körben járdával övezett.
A földszinten az előtérből folyosóra jutunk, ahonnan nyílik minden más helyiség: tágas konyha, külön étkező (amely akár szoba is lehet, mivel parkettázott), hálószoba, nappali, fürdőszoba-WC, külön WC, mosókonyha és kamra. A fürdőszobában alul és felül is fürdőkád és épített zuhanyzó is ki van alakítva, de alul bidé is beépítésre került. A konyhából kellemes kiülő teraszra nyílik ajtó, ahonnan a gyönyörű kertre, valamint a Mátrára nyílik csodálatos kilátás. Az igazán tágas nappaliból az emeletre érve hosszú, beépített szekrényekkel plafonig beépített folyosóra érünk. Innen nyílnak az emeleti helyiségek. A ház egy-egy szintje akár két generációnak is helyet adhat, mivel mindkét szint külön-külön is megközelíthető és lezárható.
A felső szinten további három szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, WC és kamra is található, ahonnan a hőszigetelt padlástérre vezet létra. A tetőszint is betongerendás, tehát akár a tetőszint is beépíthető.
Minden szobából erkélyre nyílik ajtó, mindegyik parkettával burkolt, minden nyílászáró redőnyözött. Az emeleti étkezőből egy majdnem 50 négyzetméteres teraszra lehet kiülni, ahonnan a Mátra hegy csodálatos körpanorámájában, valamint a rendezett, fűvel beültetett, bokrokkal és fákkal övezett kert szépségében gyönyörködhetünk.
A faluban az éves házadó csak 10.000.-Ft.
A 300 négyzetméteres ház csendes, erdő közeli környezetben kiváló befektetésnek, meleg otthonnak bizonyulhat, egyetlen oldalról van szomszéd.
Ára alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
saját parkoló
garázs
akna
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
gardrób
erkély
terasz
parkettás
parabolaantenna
internet