avatar

Eladó gyöngyöshalászi családiház

  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 90 m2

Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Leírás

Gyöngyöshalászon 1986-ban, salakblokkból épült két szoba + nappalis családi ház eladó. A ház tetőtere beépíthető, és ott még két szoba kialakítható. A ház palatetővel fedett.
Az ingatlan helyiségei: előszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, hálószoba, hálószoba, WC.
A nappali klímával felszerelt, a nyílászárók hőszigeteltek, műanyagból készültek, redőnyözöttek és szúnyoghálóval is ellátottak. A nappali és a két hálószoba laminált lappal burkolt, a többi helyiség padlólappal burkolt. A fűtés gázcirkóról és gázkazánról is működtethető radiátoros központi fűtés.
A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, felújításukra 4 évvel ezelőtt került sor, akkor a fürdőkád helyére nagy méretű épített zuhanyzó lett kialakítva. A ház fele alatt tágas, nagy méretű pince található, amelyben helyet kapott egy műhely (ipari árammal), valamint a kazánház és a tüzelő tároló is. A gázkazán egy éves.
A ház tetőtere beépíthető, akár még egy 60 négyzetméteres tetőtér beépítésére van lehetőség, igény esetén. A ház mögött 25 négyzetméteres fedett terasz található, amely egy két szoba-konyha-kamra-fürdőhelyiségből álló külön házrészt köt össze a főépülettel. A hátsó épület mögött pedig egy garázs, valamint állattartásra alkalmas ólak vannak, lekerített csirkeudvarral. A kert is le van kerítéssel kerítve a fenyőfákkal és tujákkal övezett udvartól. A füvesített, gondozott kert előtti udvarrészen lefedett kút, valamint egy kerti csap ad locsolási lehetőséget.
A hátsó házrész épült előbb, évek óta lakatlan, nagyobb felújítást igényel, felújítás után lakható, ezt cserépkályhával lehet fűteni.
Ára kissé alkuképes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
vízórás
összkomfortos
garázs
pince
melléképület
kert
jó beosztású
csendes
világos
kamra
terasz
parkettás
kábeltévé
internet
klíma