Eladó gyöngyösi téglalakás

31.000.000 Ft
80.104 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 58 m2

Ingatlan Referens

Nádudvariné Kovács Erzsébet Irodavezető

Eladó gyöngyösi téglalakás, 2 szoba, 58 m2

Ingatlan leírása

Áresés!!!
33 MFt-ról 31 MFt-ra!!!
Gyöngyös dombi részén két szobás, erkélyes 2. emeleti téglalakás eladó. A lakás 8-10 évvel ezelőtt esett át felújításon, akkor az összes vezeték, burkolat, fürdőszoba, valamint a belső nyílászárók is cserélve lettek, amelyek gyönyörű, valódi fenyőből készültek. A lakás nagyon jó elosztású, élhető, meleg otthona lehet egy családnak, tágas konyhával, beépített erkéllyel, külön nyíló szobákkal és külön fürdőszobával és WC-vel. A folyosón plafonig beépített szekrények és még a saját 2 db pincetároló biztosít tárolási lehetőséget. A hálószobában is található egy, a belső nyílászárók anyagából készült beépített szekrény. A konyhában szép állapotú beépített konyhabútor az 1 éves tűzhellyel együtt a vételár részét képezi, valamint a kamrában a polcrendszer is.
A fűtés konvektorokkal megoldott, de mivel a lakást körbefűtik és a ház maga is hőszigetelt, ezért a fűtési költség havi 6.800.- forintos átalányból kijön. Kiegészítő fűtést biztosít a teljesen új Daikin hűtő-fűtő klíma.
A közös költség 3 főre számítva jelenleg 11.440.- forint (ebben a vízdíj is benne van).
A lakás észak-déli fekvésű, csendes, jó lakóközösségű társasházban található, amely mellett két oldalt is tágas parkoló biztosít ingyenes parkolást a lakók részére.
A környéken óvoda, iskola, középiskola, bolt, orvosi rendelő, parkok, játszóterek, buszmegálló 1 percen belül megtalálható.
Jöjjön, nézze meg és találja meg benne álmai otthonát!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
pince
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
erkély
redõny
kábeltévé
internet
kaputelefon
klíma