avatar

Eladó gödi családiház

  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 186 m2

Referens

Haczay Beatrix Irodavezető, Göd

Leírás

!!! Á R C S Ö K K E N É S !!!
!!! Igazán jó ajánlat!!! Gödön eladó egy több szintes családi ház!

A ház a dunai oldalon helyezkedik el, csodálatos, hangulatos környezetben, szinte karnyújtásnyira Duna part.

Az ingatlan jellemzői:
A 810 m2-es telken 2*94 m2-es házban 5 szoba, étkező-konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC, padlás, terasz, loggia szolgálja a család kényelmét. Az egész ház alatt szuterén szint található (ez is további 94 m2), ahol szerelőaknás garázs, kazánház, kézmosós WC, hatalmas kamra és egy kandallós-borzogatós-sütögetős rész is berendezésre került. A kazánházban gáz és vegyes tüzelésű kazán is van. Mind kettő használható, további itt kapott helyet a mosógép is. A kertben ma is működő füstölő is van. A ház beköltözhető, csak saját ízlésre kell csinosítani.

Közlekedés: Volán buszmegálló ~5 perc, míg a vonat ~15 percnyi távolságban van. Vonat 20-30 percenként Budapest Nyugati pályaudvarra, a busz szintén 20-30 percenként Újpesten keresztül az Árpád hídhoz érkezik Autóval a 2-es főúton és az új M2-es főúton ~ 25 perc alatt érünk a fővárosba.

Gödön óvoda iskola, középiskola, bevásárló helyek, posta, orvosi rendelő, éttermek, önkormányzat, a Duna-part, a Nemeskéri parkerdő mind az itt lakók kényelmét szolgálja.
Göd várost a Dunakanyar kapujának nevezik. A Dunakanyar legtisztább levegőjével büszkélkedhet. Göd Budapesttől északra, a 2. sz. főút mellett helyezkedik el, a Duna bal partján, Budapest és Vác között, a fővárostól mintegy 20 km-re.

Megközelíthető: Budapestről a 2. sz. főúton Dunakeszin keresztül, az M2 jelű autóúton, valamint a Budapest-Szob vasútvonalon. Volán busz járatok az Árpád hídtól Gödön át Vácig közlekednek. A városon keresztül halad a Budapestet a Duna-kanyarral összekötő kerékpárút.

Főbb természeti értékei: 5 km hosszú Duna part, a Gödi sziget, termálvizű fürdő-strand.

Felkeltettem érdeklődését?
Eladni vagy venni, bérelni vagy bérbe adni szeretne?
Hívjon bizalommal a 06-20-9154-588-as telefonszámon.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
akna
pince
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
kamra
gardrób
erkély
parkettás