Eladó gárdonyi családiház

145.000.000 Ft
374.678 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 155 m2

Ingatlan Referens

Motel Mónika

Eladó gárdonyi családiház, 4 szoba, 155 m2

Ingatlan leírása

ELADÓ GÁRDONYBAN EGY HANGULATOS, ALACSONY REZSIKÖLTSÉGŰ, JÓ KIALAKÍTÁSÚ CSALÁDI HÁZ MEDITERRÁN HANGULATÚ KERTTEL!

Az ingatlan csendes lakóövezetben, a város egyik legpreferáltabb övezetében található. Nagyon közel helyezkedik el Gárdony új épülő zöldövezeti parkjához, mely látványos vízes sétánnyal, hütő-és ülepítő tavakkal fog elkészülni.
A ház 2000-ben épült hagyományos módon 38-as porotherm téglából. Az épület magastetős kialakitású cserépfedés héjalással, homlokzati és tető szigeteléssel ellátva. Az ingatlan összközműves. A fűtést gáz cirkó kazán és cserépkályha biztosítja. A házban 2 db klíma is van.

Helyiségek: a földszinten található egy tágas egylégterű nappali- étkező-konyha, kamra, fürdőszoba. Az emeleten 4 db hálószoba, fürdőszoba, gardrób van, és a tetőtér is beépített.

Garázs, fedett terasz, kerti tároló található még az ingatlanon. A kert mediterrán hangulatú, rusztikus kő, fafelületek, dísznövények és a mediterrán stílusra jellemző kiegészítők teszik nagyon hangulatossá, pihentetővé.

Az ingatlant elsősorban gyermekes családoknak ajánlom az óvoda és iskola közelsége miatt, de bármely korosztály számára ideális választás lehet akár befektetési lehetőségként is.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!
Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
kandalló
összkomfortos
hõszigetelt
olcsó bérû
kocsibeálló
garázs
fûtött garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
kamra
gardrób
étkezõ
terasz
redõny
internet
klíma