avatar

Eladó erdőkertesi új építésű Építésitelek

  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 838 m2

Referens

Havasköri Judit Irodavezető

Leírás

LK besorolású, CSOK felvételére alkalmas Építési TELEK ELADÓK!
MAGÁNSZEMÉLYEK - ÉPÍTKEZŐ TÁRSASÁGOK – VÁLLALKOZÁSOK !
BERUHÁZÓK – BEFEKTETETŐK! CSOK igényelhető!

Budapest méltán közkedvelt vonzáskörzetében ERDŐKERTES csendes, nyugodt területén ELADÓ 838 m2 ÉPÍTÉSI TELEK – kedvező 6,0 Mft. összegért!

KÖZMŰVEK: víz, gáz, villany, csatorna az utcában, a telek előtt. 2017.07.01-től a közművek telekhatárig történő bevezetése a tulajdonos részére díjtalan – a korábbi közműfejlesztési hozzájárulás megszűnt. A rákötések változatlanul díjkötelesek.
Az LK1 besorolású építési telek ára és méretei:

Telek nagysága: 838 m2 Értéke: 6,0 MFt
Hosszúság 23,88 fm
Szélesség 27,19 fm

További információk:

A telek közvetlen szomszédságában további építési telkek vásárolhatók 4,5 – 7,5 Mft. közötti áron, méret és elhelyezkedéstől függően.
A családi házas övezet biztonságos, nyugodt, barátságos, egyenlőre fél-szilárd úttal rendelkező utcában, mely a közművek bevezetését követően aszfalt burkolatot fog kapni.

KÖZLEKEDÉS: a telkektől kényelmes sétával 5 perc alatt elérhetünk a központba, ahol közértek, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, iskola, óvoda, Önkormányzat található.
Busz és vonat közlekedési lehetőség 5-8 perc sétával elérhető.
Gödöllőre és Budapestre 20 ill. 30-40 perc alatt érhetünk el gépkocsival, de rendszeres menetrend szerinti vasút és busz járatokkal is kényelmes, kiszámítható közlekedés van biztosítva.

Várjuk komoly és reális szándékú Érdeklődők jelentkezését megadott elérhetőségeinken a hét minden napján 9 – 18 óra között, részükre készséggel bemutatjuk az értékesítésre kínált építési telket/telkeket.

Gondolják át – mérlegeljenek – és éljenek a kedvező lehetőséggel!

Tulajdonságok