avatar

Eladó erdőkertesi Építésitelek

  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 700 m2

Referens

Havasköri Judit Irodavezető

Leírás

LK besorolású, CSOK felvételére alkalmas Építési TELEK ELADÓK!
MAGÁNSZEMÉLYEK - ÉPÍTKEZŐ TÁRSASÁGOK – VÁLLALKOZÁSOK !
BERUHÁZÓK – BEFEKTETETŐK! CSOK igényelhető!

Budapest méltán közkedvelt vonzáskörzetében ERDŐKERTES csendes, nyugodt területén ELADÓ tehermentes ÉPÍTÉSI TELEK – kedvező 4,0 Mft. összegért!

KÖZMŰVEK: víz, gáz, villany, csatorna az utcában, a telek előtt. 2017.07.01-től a közművek telekhatárig történő bevezetése a tulajdonos részére díjtalan – a korábbi közműfejlesztési hozzájárulás megszűnt. A rákötések változatlanul díjkötelesek.
Az LK1 besorolású építési telek méretei:

Telek nagysága: 700 m2 Értéke: 4,0 MFt
Hosszúság 44 fm és 37 fm
Szélesség 17 fm és 18 fm

További információk:
A telek közvetlen szomszédságában további építési telkek vásárolhatók 4,5 – 7,5 Mft. közötti áron, méret és elhelyezkedéstől függően.

A családi házas övezet biztonságos, nyugodt, barátságos, egyenlőre fél-szilárd úttal rendelkező utcában, mely a közművek bevezetését követően aszfalt burkolatot fog kapni.

KÖZLEKEDÉS: a telkektől kényelmes sétával 5 perc alatt elérhetünk a központba, ahol közértek, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, iskola, óvoda, Önkormányzat található.
BUSZ és VONAT közlekedési lehetőség 5-8 perc sétával elérhető.
Gödöllőre és Budapestre 20 ill. 30-40 perc alatt érhetünk el gépkocsival, de rendszeres menetrendszerinti vasút és busz járatokkal is kényelmes, kiszámítható közlekedés van biztosítva.
Várjuk komoly és reális szándékú Érdeklődők jelentkezését megadott elérhetőségeinken a hét minden napján 9 – 18 óra között, részükre készséggel bemutatjuk az értékesítésre kínált építési telket/telkeket.

Gondolják át – mérlegeljenek – és éljenek a kedvező lehetőséggel!

Tulajdonságok