avatar

Eladó XXIII. kerületi családiház

Aranykalász utca
  • 3+1 félszoba
  • 2 fürdőszoba
  • 150 m2

Referens

Mohácsi Kálmán XXI. Csepel

Leírás

Két generációs külön lakrésszel külön bejárattal, családi ház Soroksár központjában eladó!

Az 1962.-ben épült házban 3 egész szoba és egy fél szoba két fürdőszoba két konyha étkezővel egy beépített terasz garázs és a kertben ásott kút is található. A kertbe két utcából is bejárási lehetőség van, az egyikből a személybejárón juthatunk, be a másikból az autóval a garázsba parkolhatunk. A házba lépve egy beépített üveg teraszra érkezünk ahonnan a konyhába majd az étkezőbe érkezünk. Itt egy ötletes boltíves átadót is találunk.
A földszinten van még egy fürdőszoba egy nappali egy hálószoba és még egy spejz is, ami a konyhából nyílik. A földszintre mindenképpen ráfér egy esztétikai felújítás, festés.
A kertből juthatunk fel az emeletre, ami egész más képet fest, mert egy éve lett felújítva műszakiig és esztétikailag is. Itt van két szoba, fürdőszoba, előszoba, konyha étkezővel és egy előszoba. A házban mindenhol gáz konvektor fűtés van. A szobákban laminált parketta a vizes helyiségekben pedig járólap és csempe van.
A közelben óvoda és bölcsőde is található, ami olyan közel van, hogy akár a gyermeket egyedül is elengedhetjük. Természetesen van még iskola bolt közért és nagyáruház is.
Közlekedés szempontjából is ideális, mert 5-10 percre van busz, hév és a vonat is.

Irodánk Kedvezményes ügyvédi tanácsadással és hitelügyintézéssel segít a döntésben.
HA ELADNA, KIADNA HA VENNE, KIVENNE, VAGY CSAK KÉRDEZNE, ÁLLOK RENDELKEZÉSRE!

Kérem tekintse meg további hirdetéseimet is.

Tulajdonságok