Eladó XXII. kerületi ikerház

192.000.000 Ft
496.125 €
Tatárka utca
  • 5 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 198 m2

Ingatlan Referens

Horváth-Szalai Ottó I. kerület Központi Iroda

Eladó XXII. kerületi ikerház, 5 szoba, 198 m2

Ingatlan leírása

Budafokon, csendes környezetben, újszerű ikerház eladó!
Ha szeretne egy tágas, napfényes, két szintes otthont Budafok zöldövezeti részén, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Egy 2010-ben épült, 185 nm-es ikerház fele várja új tulajdonosát, aki élvezheti a kertkapcsolatos teraszt, a garázst, a 4 hálószobát, a két fürdőszobát,nappalit és a gardróbszobát. A ház déli fekvésű, így egész nap világos és meleg. A konyha, az étkező és a nappali egy légterű, modern és praktikus. A ház családi házak között helyezkedik el, így nyugodt és barátságos a környék.
A ház elhelyezkedése is kiváló, hiszen Budafokon minden megtalálható, amire szüksége lehet: bevásárlóközpontok, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, posta, bankok, éttermek, kávézók. A környék zöld és rendezett, a Duna-part és a Kopaszi-gát pár perc alatt elérhető. A közlekedés is kényelmes, hiszen a Budafoki út és a Nagytétényi út közel van, ahol több busz- és villamosjárat is közlekedik, illetve a Kelenföldi pályaudvar is rövid időn belül megközelíthető.
Ne habozzon, hívjon most, és nézze meg ezt a csodás ingatlant! Rugalmasan állunk rendelkezésére, akár este vagy hétvégén is.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
kandalló
összkomfortos
kocsibeálló
saját parkoló
garázs
fûtött garázs
mosó
jó közlekedésû
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
kamra
gardrób
étkezõ
erkély
terasz
parkettás
redõny
internet
riasztó
telefon
klíma