Eladó XVII. kerületi családiház

210.000.000 Ft
542.636 €
Baross utca
  • 6 szoba
  • 3 fürdőszoba
  • 280 m2

Ingatlan Referens

Vízy Zsuzsa Bp., XIV., Ilka utcai iroda

Eladó XVII. kerületi családiház, 6 szoba, 280 m2

Ingatlan leírása



Megvételre kínáljuk ezt a lenyűgöző és elegáns nagypolgári villát, amely egy igazi gyöngyszem a XVII. kerületben. Ez az exkluzív ingatlan számos egyedi és kiváló tulajdonsággal rendelkezik, ideális választás azoknak, akik stílust és kifinomultságot keresnek. A villa kellemes környéken, egy nagy, 1200 m2-es telken található.

Főbb jellemzők:

Tágas nappali-étkező, amely tökéletes a családi összejövetelekhez és vendéglátáshoz.
Kényelmes, világos és jól felszerelt konyha, ahol könnyedén elkészítheti a legfinomabb ételeket.
Számos igazán nagyméretű hálószoba és fürdőszoba, amelyek minden kényelmet megadnak a lakóknak.
Gyönyörű nagyméretű terasz, ahonnan lenyűgöző rálátás nyílik a gondozott kertre és a nagyméretű 1, 5 méter mély épített medencére, amely tökéletes lehetőséget nyújt a kellemes kikapcsolódásra és a meleg nyári napok élvezetére.
Fűtőszállal ellátott gépkocsibeálló, és több parkoló ingatlanon belül, hogy a vendégek is kényelemben legyenek.
A villa részeként egy finnszauna is megtalálható, amely tökéletes lehetőséget kínál a test és lélek teljes ellazulására és regenerálódására.
Az épület masszív 50 cm vastag téglafalakkal épült, biztosítva a kiváló hőtartást és tartósságot.

A kert különlegességei:

A közel 1200 m2-es telek valódi kincseket rejt magában. A gondozott kertben büszkén áll egy több, mint 100 éves tölgyfa és egy gyönyörű vadgesztenyefa, melyek lenyűgöző látványt nyújtanak az év minden szakában. Ezek a fenséges fák nem csak esztétikai értékkel bírnak, hanem árnyat is nyújtanak a forró nyári napokon.

Elhelyezkedés:Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, közel az orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz, ami különösen kényelmes és fontos lehet a család számára. A környék barátságos, kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és könnyű hozzáférést biztosít az üzletekhez, iskolákhoz és tömegközlekedési lehetőségekhez (buszmegálló 150 méter, vasút 400 méter).

Ha az elegancia és a kényelem összhangja, valamint a tágas, gondozott kert, a medence, a szauna, az orvosi rendelő, a tömegközlekedés vagy az iskola közelsége, valamint a varázslatos 100 éves tölgyfa és vadgesztenyefa bűvöletbe ejtik önt, akkor ez a nagypolgári villa az Ön számára kínált Tökéletes Otthon.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
olcsó bérû
jó közlekedésû
kertkapcsolatos
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
bútorozott
beépített konyhabútor
beépített szekrény
kamra
étkezõ
terasz
parkettás
redõny
internet