Eladó XV. kerületi családiház

124.990.000 Ft
322.972 €
  • 4 szoba
  • 2 fürdőszoba
  • 145 m2

Ingatlan Referens

Soós Igor Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó XV. kerületi családiház, 4 szoba, 145 m2

Ingatlan leírása

Eladó egy kényelmes wellness jellegű ház Budapest XV. kerületében, Rákospalota csendes részén, mely egy belső kétszintes ingatlan, 1980-ban épült. Az ingatlan belső terei az utóbbi években folyamatos felújításokon estek át, így rendkívül impozáns otthonná vált. A 400 négyzetméteres telken elhelyezkedő ház összesen 140 négyzetméteres, 4 szobával rendelkezik, melyből a földszint 82 négyzetméter, az emelet pedig 63 négyzetméter. Továbbá tartozik hozzá egy 33 négyzetméteres garázs is, mely két autó számára biztosít parkolási lehetőséget.

Az ingatlan különlegességei közé tartozik egy beépített kandalló, mely hatékonyan fűti az egész házat, valamint egy 380 Voltos ipari áram bekötése is megtörtént. A vételár részeként egy pár éve vásárolt, felső kategóriás jakuzzi is tartozik az ingatlanhoz, mely különleges kényelmet nyújt a lakóknak. Emellett egy külön épületben elhelyezkedő szauna és zuhanyzó is rendelkezésre áll, valamint egy kültéri medence, épített sütögető, gyönyörű kerti tó és sarokkádas tágas fürdő is része az ingatlannak. A konyhában található gépek is a vételár részét képezik, és a faablakok és az aluredőnyök is hozzátesznek az ingatlan vonzerejéhez.

A közlekedés szempontjából az M3 és M0 autópályák könnyen megközelíthetők autóval, és több buszjárat (5, 104, 104A, B) és éjszakai járat (950A) is a közelben áll meg. A Pólus Center is könnyen elérhető, ahol minden szükséges szolgáltatás megtalálható.

Ez az ingatlan minden kényelmet és luxust biztosít, mintha egy wellness központban pihenne. Egy fáradt nap után pedig nincs is jobb, mint ellazulni a jakuzziban egy pohár itallal. Ha felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bátran, akár hétvégén is!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
ipari áram
kandalló
komfortos
hõszigetelt
kocsibeálló
garázs
jó közlekedésû
melléképület
kert
csendes
bútorozott
beépített konyhabútor
erkély
terasz
redõny
klíma