Eladó XIV. kerületi téglalakás

69.500.000 Ft
179.587 €
  • 3 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 87 m2

Ingatlan Referens

Menyu Stefánia Bp. XIV. Ilka utcai iroda

Eladó XIV. kerületi téglalakás, 3 szoba, 87 m2

Ingatlan leírása

Megvételre kínálok a 14. Kerületben, Herminamezőn a Thököly út - Laky Adolf utca sarkán egy
87 m2-es ERKÉLYES lakást.

Az ingatlan FELÚJÍTANDÓ állapotú, azonban hangulatos, minden fala mozgatható és a felújításhoz megbízható kivitelezőt tudok biztosítani, aki 150 e Ft/m2 áron teljeskörűen magas minőségben felújítja a lakást!

A lakás ELOSZTÁSA jelenleg nappali + 2 hálószoba, azonban az átalakítási terven látható módon könnyen kialakítható egy plusz szoba is a konyhából, például gyerekszobának, dolgozónak vagy akár vendégszobának is. A Fürdőszoba mérete is növelhető a válaszfal eltávolításával vagy további WC helyiség alakítható a kamrából a komfort fokozásához.

A lakás 2 vízórával és 2 kéménnyel rendelkezik amelyek fel vannak újítva így bélelés után könnyen cirkóra cserélhető a fűtés. A nyílászárók fából vannak, a beltéri ajtók restaurálva vannak, a parketta pedig az eredeti megkímélt állapotában van. A lakás belmagassága 3 méter, a közös költsége 16.000 Ft. A konyha és a kisebb szoba észak-keleti, a két nagyobb szoba délnyugati tájolású és az utcára néz.

A TÁRSASHÁZ kívül-belül jó állapotú, a tető megvan csinálva, a vezetékek korszerűek, lift nincsen, a lakás a 2. emeleten található. A lakáshoz tartozik egy 10 m2-es tároló is, amelynek kialakítása folyamatban van, a társasház külső homlokzatát a jövőben renoválják.

A KÖRNYÉK csendes és nyugodt. A közlekedés kiváló, a közvetlen közelben 7/110/112 és éjszakai buszjáratok elérhetőek, Zugló vasútállomás és az 1-es villamos pedig sétatávolságra található. A lakás 1/1 tulajdonú, tehermentes és azonnal birtokba vehető.

Ár: 69,5 millió Ft (798 e Ft/m2)

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
➕3️⃣6️⃣ 3️⃣0️⃣ 6️⃣8️⃣7️⃣ 6️⃣7️⃣9️⃣0️⃣

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
komfortos
alacsony közös ktg.
jó közlekedésû
jó beosztású
csendes
világos
bútorozott
bútorozatlan
kamra
erkély
parkettás
biztonsági ajtórács
kaputelefon