Eladó XI. kerületi téglalakás

69.900.000 Ft
180.621 €
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 64 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó XI. kerületi téglalakás, 2 szoba, 64 m2

Ingatlan leírása

Eladóvá vált egy 64 m2-es, teljes körűen felújított lakás a 11. kerületben, a Móricz Zsigmond körtér közelében, a Bartók Béla úton.
A lakás az 1. emeleten található, belmagassága 3.55 méter. Lift nélküli, zárt folyosóról közelíthető meg, az ingatlan előtti folyosórész teraszként is használható.

Helyiségek:
Előszoba, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba káddal, WC-vel és bidével, valamint 2 szoba. A szobák a Bartók Béla útra néznek, délkeleti tájolásúak, míg a konyha a fás, csendes udvarra nyílik.

A társasház a 1930-as években épült és helyi védettség alatt áll. Az elmúlt években a homlokzat és a tető felújításra került, valamint ki lett cserélve az elektromos, víz és gázhálózat.

Az ingatlant 2018-ban teljesen felújították, beleértve az elektromos, víz és fűtésrendszer cseréjét is. A fűtést és a melegvizet cirkó kazán biztosítja. A nyílászárók 2022-ben műanyagra lettek cserélve, a lakás frissen ki lett festve, a beltéri ajtók restaurálva lettek. Az ingatlan azóta senki által nem lakott, így kifogástalan állapotban van. A konyha teljesen gépesített, és igény szerint minden gép, bútor és egyéb ingóság a vételár részét képezi.

A közös költség 9.800 Ft.

A környék frekventált, a Móricz Zsigmond körtér és a Gellért hegy pedig könnyen elérhető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!