avatar

Eladó VIII. kerületi új építésű Építésitelek

  • 0 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 0 m2

Referens

Godó Anita V. kerület

Leírás

Megvételre kínálok egy jelenleg is rehabilitációs terület alá eső 879 m²-nyi területű, szabályos téglalap alakú, saroktelki, VIII. kerületi építési telket.
Szilárd burkolatú, aszfaltozott útról közelíthető meg. Megállási és parkolási lehetőséget a telek melletti terület és környékbeli utcák biztosítják.
Közterületről a közműhálózatra minden rá van kötve ( vízellátás, szennyvízelvezetés, elektromos hálózat, gázellátás kiépített)
Az alábbi adatok alapján engedélyezett a beépíthetőség.
Beépítés módja: Zárt sorú
Beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 75%
Megengedett építmény magasság: min. 16m max. 23m
Beépíthető szintszám a földfelszín felett: 4 szint
Beépíthetőség közműellátási feltétele: Teljes
Zöldfelület legkisebb mértéke:15%
Terepszint alatti létesítmény készülhet, mértéke: 85%
Szintterületi mutató max.: 4m2
A telek szomszédságában lévő épületben a közbiztonság szempontjából egyáltalán nem elhanyagolható tény, hogy elkészült az a 12 önkormányzati lakás, amelyet a kerület a Józsefvárosi Rendőrök számára újított fel, mely lakásokba a Józsefvárosban szolgáló rendőrök, illetve a kapitányságon dolgozók költözhettek be.
Felújították az összes iskolát, megújultak az óvodák nagy része és a bölcsődék is, sőt új bölcsőde is épült. Felújították a Józsefvárosi Galériát, megépült az új Teleki téri piac és októberben indult az Auróra utca szakrendelő rekonstrukciója. Ezt követte a közterek, parkok felújítása, melynek egyik szép példája a Kálvária tér. Kocsis Máté polgármester elmondása alapján 29 köztér és park újult meg az elmúlt időszakban.
Kedvezményes ügyvédi díjakkal, ingyenes hitelügyintézéssel, valamint - igény esetén - az ingatlanhoz kapcsolódó pályázatírással segítjük kedves ügyfeleink ingatlanhoz jutását. Hívjon bizalommal! Nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna