Eladó VII. kerületi téglalakás

54.900.000 Ft
141.861 €
  • 2+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 57 m2

Ingatlan Referens

Borka Tamás Irodavezető Bp., XIV., Ilka utcai iroda

Eladó VII. kerületi téglalakás, 2 szoba, 1 félszoba, 57 m2

Ingatlan leírása

SCROLL DOWN FOR ENGLISH

Megvételre kínálok a VII. kerület Marek József utcában a Városliget közvetlen közelében egy FELÚJÍTOTT 57 m2-es 2,5 szobás lakást.

Az ingatlan a Magasföldszinten helyezkedik el egy rendezett társasházban, a földszint olyan magasan van hogy lényegében első vagy második emeletnek felel meg.

A lakás 2019-ben lett teljeskörűen felújítva, új vezetékek vannak és Műanyag nyílászárók.

A Fűtés Elektromos, gáz nincs bekötve az ingatlanba. A Közös Költség 18,000 Ft Korlátlan Vízfogyasztással de vízóra is van a lakásban így igény szerint külön is mérhető.

A belmagasság 3,3 méter, a lakás elosztása Konyha, Félszoba, Nappali, Hálószoba, Fürdőszoba WC-vel, amely a konyhából és a hálószobából is megközelíthető így teljesen körbejárható a lakás.

A lakás délkeleti tájolású, a kis szoba az udvarra, a két nagy szoba pedig a szomszéd épület közötti részre néz.

A házban ENGEDÉLYEZETT AZ AIRBNB!

A közelben több egyetem is található így az ingatlan akár hosszú távú kiadásra is tökéletes választás. A Városliget 100, a Keleti Pályaudvar 500 méterre található, jó a közlekedés.

A lakás 1/1 tulajdonú, per- és tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Irányár: 53,9 millió Ft
Az ár minimálisan alkuképes!

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
+36 30 687 6790

—--------------

I offer FOR SALE a RENOVATED 57 Sqm (613 Sq ft) 2.5-room apartment on Marek József Street right next to The City Park in the 7th district.

The estate is located on the Mezzanine floor of a well-maintained condominium, the ground floor is so high that it equals a first or even second floor.

The apartment was completely renovated in 2019, there are new wires, plastic doors and windows.

The heating is Electric, gas is not connected to the property. The Common Cost is HUF 18,000 (EUR 47) with Unlimited Water Consumption, but there is also a water meter in the apartment, so it can be measured individually if needed.

The ceiling height is 3.3 meters, the distribution of the apartment is Kitchen, Small room, Living room, Bedroom, Bathroom with toilet, which can be accessed from the kitchen and the bedroom, so you can walk around the apartment.

The apartment faces southeast, the small room overlooks the courtyard, and the two large rooms overlook the area between the neighboring building.

AIRBNB is ALLOWED in the condominium!

There are several universities nearby, so the property is a perfect choice even as a long-term rental. The City Park is 100 meters away, and the Keleti Railway Station is 500 meters away, with good transport links.

The apartment is owned 1/1, free of lawsuits and encumbrances, and can be taken into possession immediately!

Asking price: 53.9 million (~EUR 139,000) (~USD 155,000)

Feel free to contact me regarding questions and visit!
+36 30 687 6790