Eladó IX. kerületi társasházilakás

63.000.000 Ft
162.791 €
Thaly Kálmán
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 60 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó IX. kerületi társasházilakás, 2 szoba, 60 m2

Ingatlan leírása

EXKLUZÍV LAKÁSÉLMÉNY - KÜLÖNLEGES LUXUS A VÁROS SZÍVÉBEN

Ebben a 2003-ban épült, 5 emeletes társasház első emeletén található 50 négyzetméteres otthonban az exkluzivitás és a luxus találkozik. A pillanat, amikor belép a lakásba, már elkezdi formálni a különleges élményt, melyet ebben a kifinomult térben élhet meg.

A lakás egyetlen légterű kialakítása már önmagában egyedi és exkluzív hangulatot teremt. A tágas amerikai konyhás nappali a modern és elegáns design jegyében született meg. A padlófűtés pedig nem csak komfortot, hanem az otthoni élmény kifinomultságát is sugározza.

A legkiemelkedőbb hely a 21,75 négyzetméteres terasz, ahol a luxus és egyediség találkoznak. A biztonsági üvegezés, mely fényre sötétedik, nem csak a kényelmet, de a magas szintű dizájnt is tükrözi. A téli hónapokban, amikor a hó lepi be a tájat, a terasz melege privát menedékként szolgál, egy kis luxushütte az urbanizált világban.

Nyáron pedig ez az oázis olasz vidéki hangulatot teremt. A naplemente fényei közt, egy pohár borral és egy tányér sajttal a kezében, minden pillanat egy kivételes élményt kínál. A tágan nyitott ablakok pedig a frissítő szellőt engedik be, elhozva az olasz táj gyönyörű illatát.

A lakás fűtését a cirkó gázkazán biztosítja, míg a kialakított kémények lehetőséget adnak bármilyen belső égésű készülék használatára. A sarokkádas fürdő és wc pedig a luxus és intimitás élményét nyújtja.

Ez a lakás nem csupán otthon, hanem élmény. Az ingatlan vételára 65,000,000 forint. Per és tehermentes, 1/1 arányú tulajdonostól megvásárolható.

Ha a város szívében kivételes luxusra és egyediségre vágyik, hívjon most, és élje meg az exkluzív otthonok élményét ebben a kifinomult és egyedülálló lakásban!

Ingatlan tulajdonságai

gáz
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
lift
csendes
világos
bútorozatlan
beépített konyhabútor
amerikai konyha
erkély
redõny
kaputelefon