Eladó IX. kerületi társasházilakás

63.000.000 Ft
162.791 €
Thaly Kálmán
  • 2 szoba
  • 1 fürdőszoba
  • 49 m2

Ingatlan Referens

Horváth Katica

Eladó IX. kerületi társasházilakás, 2 szoba, 49 m2

Ingatlan leírása

ÁRZUHANÁS!! EXKLUZÍV LAKÁSÉLMÉNY A VÁROS SZÍVÉBEN

Ebben a 2003-ban épült, 5 emeletes társasház első emeletén található 50 négyzetméteres otthonban az exkluzivitás és a luxus találkozik. A pillanat, amikor belép a lakásba, már elkezdi formálni a különleges élményt, melyet ebben a kifinomult térben élhet meg.

A lakás egyetlen légterű kialakítása már önmagában egyedi hangulatot teremt. A padlófűtés pedig nem csak komfortot, hanem az otthoni élmény kifinomultságát is sugározza.

A legkiemelkedőbb hely a 21,75 négyzetméteres terasz, ahol a luxus és egyediség találkoznak. A biztonsági üvegezés, mely fényre sötétedik, nem csak a kényelmet, de a magas szintű dizájnt is tükrözi. A téli hónapokban, amikor a hó lepi be a tájat, a terasz melege privát menedékként szolgál, egy kis luxushütte az urbanizált világban.

Nyáron pedig az olasz vidéki hangulatot hozza el: a naplemente fényei közt, egy pohár borral és egy tányér sajttal az asztalon.

A lakás fűtését a cirkó gázkazán biztosítja, míg a kialakított kémények lehetőséget adnak bármilyen belső égésű készülék használatára. A sarokkádas fürdő és wc pedig a luxus és intimitás élményét nyújtja.

Ez a lakás nem csupán otthon, hanem élmény. Az ingatlan vételára 63,000,000 forint. Per és tehermentes, 1/1 arányú tulajdonostól megvásárolható.

Ha a város szívében egyediségre vágyik, hívjon most, és élje meg az exkluzív otthonok élményét ebben a kifinomult és egyedülálló lakásban! - mellékelem azt a tervezetet, amely a szükslges intimszférát is biztosítja, egy kis ráfordítás után. Az árcsökkentés ezt az opciót veszi figyelembe.

Ingatlan tulajdonságai

gáz
összkomfortos
hõszigetelt
alacsony közös ktg.
lift
csendes
világos
bútorozatlan
beépített konyhabútor
amerikai konyha
erkély
redõny
kaputelefon