avatar

Eladó III. kerületi téglalakás

Bécsi út
  • 5 szoba
  • 0 fürdőszoba
  • 216 m2

Referens

Bikádyné Udvardi Irén II. Bem J. u.

Leírás

Eladó a III. kerületben, közel a Szépvölgyi úthoz egy különleges belső kialakítású, lakás céljára ugyanúgy, mint vállalkozás számára is alkalmas több szintes, egyedi, modern és stílusos ingatlan. A helyiségek elrendezése, száma rugalmasan alakítható. Műszaki állapota kifogástalan, riasztóval és légkondicionáló berendezéssel felszerelt, saját gázkazánnal üzemeltetett padlófűtéses. A fürdőszobákban kád, ill. zuhanyfülke található. Külön WC és bidé képezi még a szaniter felszerelések egészét.
Minden szinten az egymástól függetlenül is megközelíthető lakásokhoz egy-egy nagy terasz csatlakozik. A teljes alapterület 200 nm-nél nagyobb. Nyugati tájolású, nagyon világos és csendes, annak ellenére, hogy forgalmas helyen van. Nem csak lakás, de lehet iroda, valamilyen bemutató-, vagy előadóterem, foto és/vagy reklámstúdió, stb. 2 férőhelyes, kb. 30 nm alapterületű garázshely tartozik a lakásokhoz.
A környék infrastruktúrája kiváló, az épületből kilépve azonnal elérhetők üzletek, szolgáltatók, oktatási létesítmények, egészségügyi centrumok és közforgalmú járművek megállói.
A közös költség 50.000 HUF/hó. A közüzemi díjakat a mérőórák fogyasztás-elszámolása szerint kell fizetni.
Az eladási ár: 140 mHUF., ami tartalmazza a garázsokat is 10 mHUF összegben.

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
garázs
jó beosztású
csendes
világos
bútorozatlan
beépített konyhabútor
amerikai konyha
terasz
parkettás
kaputelefon