avatar

Eladó II. kerületi téglalakás

Tizedes utca
  • 1+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 47 m2

Referens

Leírás

Buda új belvárosában csendes, nyugodt környezetben található az ékszerdobozként jellemezhető, Bauhaus stílusú épületben lévő, társasházi földszinti lakás.

Az ingatlan környezetében található a Millenáris, a Mamut bevásárló központ, óvoda, általános és középiskola, Marczibányi téren kulturális és sportolási lehetőségek, összefoglalva, teljes az infrastruktúra.

Az ingatlan csendes, nyugodt, rendezett környezetben helyezkedik el.
A nappali ablaka a napfényes utcára, a hálószoba, szintén napfényes ablaka, valamint az erkély a társasház zöld növényekben gazdag kertjére nyílik.
A 47 m2 alapterületű különnyíló 1,5 szobás lakást 2011. évben felújították. Elektromos, víz és csatornahálózatot, a kialakított amerikai konyhában új beépített konyhabútor, falicsempe és járólap csere történt, a fürdőszobában szaniterek kerültek cserére, új fali csempét és járólapot kapott. Központi fűtés került kialakításra, turbó, kombi gázkazánnal, mely melegvizet is ad. A fürdőszobában, konyhában és a közlekedőben padlófűtés a szobákban lapradiátor fűt. A kisszobába praktikusan fekvőgaléria került kialakításra. A lakás lépcsőházzal közös falára hő és hangszigetelés készült.
Az 1940-es években épült 12 lakásos társasházban felújították a villanyvezetéket, a liftet, az egész lépcsőházat. Az utcáról a kapun belépve, jó benyomást kelt a tiszta, esztétikusan felújított kapualja. A közös költségben felújítási alap van elkülönítve, a homlokzat felújításának érdekében.
A vízóra kivételével saját közüzemi mérőórákkal rendelkezik. A vízfogyasztási mérő felszerelésére van lehetőség. A lakáshoz tartozik közös tároló és saját pincerész.
Közös költség 26 000 Ft. rezsiköltség 12 000 Ft. energia tanúsítvány, FF.
Kedvezményes díjazású parkolás az utcán.

KEDVEZMÉNYES ÜGYVÉDI DÍJAKKAL, DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉSSEL,
CSOK ÚJ ÉS HASZNÁLTLAKÁSRA, CSALÁDI HÁZRA,
VALAMINT - IGÉNY ESETÉN - AZ INGATLANHOZ KAPCSOLÓDÓ PÁLYÁZATÍRÁSSAL SEGÍTJÜK KEDVES ÜGYFELEINK INGATLANHOZ JUTÁSÁT.
HÍVJON BIZALOMMAL! NÉZZÜK MEG EGYÜTT!

Tulajdonságok

villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
lift
pince
kert
csendes
világos
beépített konyhabútor
beépített szekrény
amerikai konyha
erkély
parkettás
kábeltévé
internet
kaputelefon