Eladó II. kerületi társasházilakás

99.000.000 Ft
255.814 €
Hársalja utca
  • 3+1 félszoba
  • 1 fürdőszoba
  • 73 m2

Ingatlan Referens

Lukácsné Kovács F. Edit XXII. kerület Központi iroda

Eladó II. kerületi társasházilakás, 3 szoba, 1 félszoba, 73 m2

Ingatlan leírása

Megvételre kínálunk egy két szintes, részben tetőtéri, teljes körűen felújított lakást Adyliget csendes részén, egy négy lakásos társasházban. A lakáshoz tartozik egy hangulatos kert, saját gépkocsi beálló, pince, szerszámoskamra és a padlás használati joga is.
A lakás a 2000-es évek elején került ráépítésre, bruttó alapterülete 86,3 négyzetméter, melyhez egy 4 négyzetméteres erkély is csatlakozik. A 2022-23-as felújítás során a nyílászárók modernizálásra kerültek, biztonsági ajtóval egészültek ki, a fűtési rendszer pedig egy kondenzációs gázkazánra lett cserélve. A konyha új bútorokkal és gépekkel lett felszerelve, valamint az egész lakás egyedi mérőórákkal van ellátva.
Az alsó szinten található egy tágas előszoba, egy erkélykapcsolatos világos nappali, egy konyha étkezővel, fürdőszoba és WC. Az emeleten három különálló hálószoba vagy dolgozószoba került kialakításra. A lakás frissen festett, a képeken látható állapotban, azonnal költözhető.
A környék infrastruktúrája kiváló; buszmegálló, játszótér, orvosi rendelő a közelben, míg iskolák és bevásárló központok csupán néhány percnyi autóútra találhatóak. Ez az otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, mégis könnyen megközelíthető helyen szeretnének élni.

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
kocsibeálló
jó közlekedésû
mûhely
kert
jó beosztású
csendes
világos
panoráma
beépített konyhabútor
étkezõ
erkély
parkettás