Eladó II. kerületi családiház

323.000.000 Ft
834.626 €
  • 9+2 félszoba
  • 6 fürdőszoba
  • 299 m2

Ingatlan Referens

Boglár Andrea III. kerület Központi Iroda

Eladó II. kerületi családiház, 9 szoba, 2 félszoba, 299 m2

Ingatlan leírása

Eladó családi ház Budapest II. kerület, Törökvesz területén

Az ingatlan egy tégla építésű családi ház, amely egy panorámás 515 négyzetméteres telken helyezkedik el, és maga az épület 299 négyzetméter. A ház ezen méretei bőséges helyet kínálnak több generáció kényelmes együttélésére, hisz 3 emelet, 9 szoba és 6 fürdőszoba található benne.

Az ingatlan az 1930-as években épült, de az évek során műszakilag és esztétikailag is gondosan karbantartották, és 1995-ben egy átépítésen is átesett.


A telken belül az összes közmű - víz, csatorna, gáz és villany - felújított és cserélt. A fűtést gázcirkó és kombi cirkó kazánok biztosítják, és szükség esetén alternatív fűtési lehetőségek is rendelkezésre állnak. Lap radiátorok gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről, a meleg vízellátást nagyrészt gázbojler és kombi cirkó, valamint szükség szerint alternatív villanybojler is biztosítja.

Az ingatlanban a villanyellátás 3 x 25 A és 1 x 32 A, s a nyílászárók thermo üveges fa szerkezetűek, és a ház remekül van hőszigetelve.

Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos garázs is, amely biztonságos helyet nyújt több autó tárolására.

Az ingatlan központi helyen található, több iskola, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta és bevásárlási lehetőség található a közelben, pl. a Rózsadomb Center, Pasaréti tér, valamint számos étterem, kávézó és üzlet van a környéken.
A Széll Kálmán tér, Mammut Bevásárló Központ, Mechwart Liget és Batthyány tér mindössze 10-15 perc autóval vagy tömegközlekedéssel.

Törekvész a természetkedvelők számára is tartogat számos lehetőséget, hisz a közeli Budai-hegységben rengeteg kirándulási és túrázási lehetőség van.

Az ingatlant nagy családosoknak es befektetőknek ajánljuk, hisz apartmanná is könnyen átalakítható (s a környék közkedvelt a turisták körében).

Ára: 323 000 000 Ft

Ha a számos lehetőséggel kecsegtető családi ház felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal!

Ingatlan tulajdonságai

villany
gáz
víz
csatorna
vízórás
komfortos
hõszigetelt
garázs
jó közlekedésû
kert
télikert
kertkapcsolatos
csendes
panoráma
kamra
étkezõ
erkély
terasz
parkettás